"HAMAS IMA 2 CILJA U IZRAELU!" Pukovnik u penziji tvrdi: Taoci koje drže teroristi trpe STRAŠNO FIZIČKU I PSIHIČKU PRESIJU
Foto: Printscreen/Youtube/CNN

KURIR TV

"HAMAS IMA 2 CILJA U IZRAELU!" Pukovnik u penziji tvrdi: Taoci koje drže teroristi trpe STRAŠNO FIZIČKU I PSIHIČKU PRESIJU

Planeta -

Rat u Izraelu ušao je u 12. dan. Izraelski ambasador Jahel Vilan objavio je da je, nažalost, Srbija postala 42. zemlja na listi otetih ljudi. Inače, prema informacijama koje je Izrael juče objavio, hamasovci drže 199 talaca.

Milan Jolović, pukovnik u penziji, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde se dotakao terorističke organizacije Hamas, ali i samih taoca za koje smatra da trpe strašnu fizičku i psihičku presiju.

- Teroristi imaju 2 cilja. Prvi cilj je nanošenje panike i straha prilikom čega ne biraju mete, ne interesuju ih žene i deca i nemaju empatije. Drugi cilj je da zarobe taoca kako bi drugu stranu ucenjivali. U drugoj fazi Hamasu je bio cilj da Izrael oslobodi njihovih 5.000 boraca koji se nalaze u izraelskim zatvorima. Što se nije dogodilo - rekao je pukovnik u penziji i dodao:

01:59

HAMAS IMA 2 CILJA U IZRAELU! Pukovnik u penziji tvrdi: Taoci koje drže teroristi trpe STRAŠNO FIZIČKU I PSIHIČKU PRESIJU

- Pa su oni navodno pozivali izraelsku vladu da prekine sa bombardovanjem i da uđu u pregovore oko razmene talaca. Međutim, izraelska vlada se oglušila o to. Hamas je onda izjavio da će za svaku bombu koja bude pala ubijati po jednog taoca, ali mi ne znamo da li su to radili. Jer oni imaju običaj da javno odsecaju glave. Samo Hamas zna u kakvom su stanju taoci, ali zasigurno da trpe strašno fizičku i psihičku presiju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:14

HEZBOLAH ULAZI U RAT AKO IZRAEL UĐE U GAZU?! Ljuban Karan: Vojna nadmoć je mač sa dve oštrice u urbanim uslovima, TUNELI OPASNI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track