STRAŠAN I POTRESAN TRENUTAK! Palestinskom doktoru rekli da mu je porodica u hitnoj, a onda su ga poslali u mrtvačnicu (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

STRAŠAN I POTRESAN TRENUTAK! Palestinskom doktoru rekli da mu je porodica u hitnoj, a onda su ga poslali u mrtvačnicu (VIDEO)

Planeta -

Strašan i potresan video palestinskog doktora koji je morao da identifikuje svog sina dok je bio dežuran širi se društvenim mrežama, a objavio ga je i američki NBC.

Muhamad Abu Musa radi u bolnici Al-Ahli, koju je juče pogodila raketa za koju Palestinci i Izraelci prebacuju krivicu jedni na druge. Stotine je mrtvih, muškarci, žene i deca...

Sad se širi video snimljen koji dan ranije, kad su u istu bolnicu prevozili žrtve napada za koji Palestinci tvrde da su izveli Izraelci.

Doktoru Musi rekli su da mu je stigla porodica, žena, ćerka i sin. Međutim, nigde nije bilo šestogodišnjeg Jusufa...

- Idem, idem, tražim ga! - vikao je na hodniku doktor svojoj ženi, koja ga je preklinjala da pronađe njihovog drugog sina.

- Bili smo ispod ruševina. Neki muškarci su nas izvukli, ali rekla sam im da je Jusuf još tamo negde - ispričala je očajna majka.

Doktor je izašao iz bolnice i krenuo prema mrtvačnici. Zastao je metar pre ulaza, skupio snage i ušao. Prekrio je lice rukama i izašao. Bio je to njegov sin, Jusuf.

- Bio sam šokiran kad sam čuo da su mi pogodili kuću. U istoj kući je i brat i njegova porodica, kod njega isto ima dosta povređenih i poginulih - ispričao je doktor.

Objavljena je i duža verzija snimka na kom se vidi kako je doktor primio porodicu u hitnoj, a potom išao da identifikuje sina.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja