ĐINU UBIO BIVŠI DEČKO: Nije se vratila sa pauze sa ručak, a onda kamera otkrila jezivu scenu! POZVAO RODITELJE PA PRESUDIO I SEBI
Foto: Facebook

tuga

ĐINU UBIO BIVŠI DEČKO: Nije se vratila sa pauze sa ručak, a onda kamera otkrila jezivu scenu! POZVAO RODITELJE PA PRESUDIO I SEBI

Planeta -

Studentkinju medicine kidnapovao je i hicem u glavu ubio bivši dečko koji je potom presudio i sebi.

Đinu Nikol Brajant (25) ubio je doktor Džastin Vendling (26) iz Holija na benzinskoj pumpi u La Salu u Ilinoisu prošlog petka.

- Teška srca pišemo ovaj post. Đinina porodica je pretrpela neopisiv i tragičan gubitak - napisala je na društvenim mrežama najbolja prijateljica nastradale studentkinje Šarlot Džoli.

Policija je potvrdila da je Vendling, medicinski specijalizant u bolnici u Grand Blanku, odgovoran za ubistvo.

- Nestanak ​Đine Brajant prijavljen je 12. oktobra nakon što su se saradnici zabrinuli kada se nije vratila na posao nakon pauze za ručak i počeli da dobijaju čudne poruke sa njenog telefona - saopštila je kancelarija šerifa okruga Mekomb.

Istraga šerifove kancelarije otkrila je da je Vendling čekao da se devojka vrati kući na ručak. Na snimku nadzornih kamera komšije vidi se kako je vodi do svog automobila u 13.42 sati tog dana.

Sledećeg dana je navodno nazvao svoje roditelje i rekao im da je ubio svoju bivšu devojku i da će se ubiti. Roditelji su potom obavestili nadležne o njegovoj lokaciji u njegovom rodnom gradu La Saleu.

- Video nadzor i svedoci sa stajališta kamiona potvrdili su da je osumnjičeni pucao i ubio žrtvu oko 12 sati 13. oktobra. Osumnjičeni je zatim pobegao u Betendorf. Dok su lokalni službenici prilazili njegovom vozilu ubio se hicem iz pištolja - dodala je policija.

Brajant je živela sa Vendlingom u gradu Grand Blanku nakon što su počeli da se zabavljaju pre 11 meseci. Majka i sestra su krajem septembra došle da je isele iz stana nakon što im je rekla da ju je Vendling mesecima maltretirao.

- Bila je veoma lepa i čvrsto je stajala na svojim nogama. Mogla je da vam ulepša dan samo svojim osmehom. Dala bi ti košulju sa leđa. Bila je brižna i saosećajna - rekla je njena najstarija sestra Anđelika Ginter.

(Kurir.rs/NY Post)

Bonus video:

03:24

Muškarac ubio devojku pa sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track