DŽIP IZ PRATNJE MEDVEDEVA PREGAZIO MUŠKARCA U MOSKVI? Jeziv snimak, pešak legao nasred puta, a onda naleće vozilo sa rotacijom
Foto: Printscreen Twitter

užas

DŽIP IZ PRATNJE MEDVEDEVA PREGAZIO MUŠKARCA U MOSKVI? Jeziv snimak, pešak legao nasred puta, a onda naleće vozilo sa rotacijom

Planeta -


Vozilo iz pratnje nekadašnjeg ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva navodno je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći u Moskvi u kojoj je nastradao jedan muškarac.

Saobraćajna nesreća se dogodila u utorak na Novom Arbatu u centru Moskve kad je muškarac teturajući izašao na kolovoz na mestu na kome nema pešačkog prelaza. Došao je do sredine puta i legao na srednju traku.

Nekoliko vozilo, kako se vidi na snimku nesreće, uspelo je da skrene u poslednjem trenutku i da izbegne da ga zgazi, međutim, nepun minut kasnije preko muškarca je velikom brzinom prešao automobil sa upaljenom rotacijom.

Telegram kanal VČК-OGPU tvrdi da džip koji je pregazio muškarca pripada Federalnoj službi bezbednosti i da je bilo deo lične pratnje zamenika predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrija Medvedeva. Kanal nezvanično navodi i da je "lend kruzerom" upravljao pripadnik specijalne službe i da je još jedno službeno vozilo pregazilo muškarca.

Vozač je prema navodima VČK-OGPU otpratio štićenu osobu pa se vratio na mesto nesreće posle 20 minuta.

Za sada nije poznato da li se u trenutku nesreće Medvedev nalazio u nekom od vozila.

Zvaničnici još nisu komentarisali detalje o nesreći na Novom Arbatu.

(Kurirr.s/MSK1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track