UŽASAVAJUĆA SMRT BRAČNOG PARA MILIONERA: Direktori SVETSKOG GIGANTA nastradali tokom avanturističkog putovanja (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

tragedija

UŽASAVAJUĆA SMRT BRAČNOG PARA MILIONERA: Direktori SVETSKOG GIGANTA nastradali tokom avanturističkog putovanja (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Muž i žena iz Portlanda poginuli su nakon što je na njih pala drvna građa koja je skliznula sa kamiona koji je prolazio pored njih dok su vozili bicikle u dolini Napa.

Кristijan i Mišel Diton, direktori sportskog giganta Najka, vozili su bicikle na periferiji Nape kad je u utorak oko 11 sati kamion pokušao da ih zaobiđe brzinom od oko 65 kilometara na sat. Naslagana građa je u tom trenutku ispala i usmrtila Ditonove.

Кristijan (52) je preminuo na mestu dok je Mišel (48) umrla u bolnici.

Vozač kamiona (55) iz Valjeha ostao je na mestu saobraćajne nesreće tokom uviđaja. Policija nije saopštila da li protiv njega postoji neka krivična prijava.

Najbliži već danima oplakuju bezbrižni par koji je bio u braku 21 godinu i voleo da putuje i bude fizički aktivan.

- Život im je bio hobi. Nikada nije postojao trenutak u kome ga ne bi maksimalno iskoristili. Mišel je bila jaka, ali stalno se kikotala. Uvek je bila spremna za nova iskustva bilo da je to podrazumevalo spontano pešačenje ili vožnju biciklom i kajakom. Кristijan je voleo da peva i pleše. Svirao je gitaru kad god bi sa prijateljima sedeli i slušali ploče - rekla je njihova prijateljica Kloi Tompson za Oregonian.

- Delili su toliko ljubavi jedno prema drugom. Bili su par na koji naiđete jednom u životu - rekla je za Elizabet Leme koja je radila sa Кristijanom u Najku.

Кristijan je inače bio potpredsednik za proizvode i merčendajzing, a Mišel direktorka EК dizajn studija.

Živeli su u penthaus stanu od milion dolara u Portlandu.

Par je bio u Napi kao deo dvonedeljnog putovanja koje je uključivalo niz koncerata i zaustavljanja u Кaliforniji i Las Vegasu.

- Živeli su život tako veliki da rupa koju su ostavili u svima nama samo zjapi. Njih dvoje nisu bili savršeni, uvek su težili da budu bolji, ali su zaista bili prokleto blizu savršenstva - rekla je Tompson.

(Kurir.rs/Njujork Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track