IZRAELCI OBJAVILI JEZIVI SNIMAK IZ GAZE! Upali u tunele i pustili VOJNE PSE na militante Hamasa: Čujete li kako vrište?! (VIDEO)
Foto: X/IDF, Printscreen/Twitter

surovo

IZRAELCI OBJAVILI JEZIVI SNIMAK IZ GAZE! Upali u tunele i pustili VOJNE PSE na militante Hamasa: Čujete li kako vrište?! (VIDEO)

Planeta -

Neverovan snimak navodnog obračuna Hamasa i IDF u tunelima u Pojasu Gaze kruži društvenim mrežama.

Ofir Gendelman, portparol izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, objavio je uznemirujući snimak nesvakidašnjeg obračuna vojske i militanata Hamasa na svom nalogu na društvenoj mreži X.

Na snimku se prema tvrdnjama Gendelmana vide pripadnici IDF koji su sa vojnim psima upali u jedan od tunela koji se protežu stotinama kilometara ispod celog Pojasa Gaze. Kamera na leđima nemačkog ovčara zabeležila je potom momenat kad pas navodno napada militanta koji se krio u mraku.

- Obavezno pogledajte! IDF napadaju teroriste Hamas-ISIS unutar njihovih tunela u Pojasu Gaze. Slušajte kako vrište - napisao je Gendelman.

Pojedini vojni blogeri, međutim, navode da snimak nije autentičan.

- Nije valjda da stvarno mislite da militanti koji se protiv IDF bore u papučama nose u vlažnom tunelu masku, rukavice, kompletan paket odeće i prsluk? Zanimljivo je da je glumac dobio i zaštitnik za podlakticu da spreči da ga pas ujede - navodi se na Telegram kanalu Iran defenders.

Mrežu tunela Hamas inače gradi godinama.

Tuneli su rašireni po celom Pojasu Gaze, neki su duboki i do 10 metara, a unutar njih se nalazi celokupna logistika Hamasa sa strujom, hranom, prodavnicama, skladištima oružja...

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

IZRAEL JE POSEJAO SEME NOVOG HAMASA! Ibrahimović šokirao tvrdnjama: Čak i da UBIJETE MILION, za 10 godina očekujte SAMO JEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja