UZNEMIRUJUĆE! MAJKA AUTOMOBILOM PREŠLA PREKO SINČIĆA (5): Dete pokušalo da uđe, ona DALA GAS, kamera snimila STRAŠNU SCENU (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/Шуфлядка

drugo dete sedelo u autu

UZNEMIRUJUĆE! MAJKA AUTOMOBILOM PREŠLA PREKO SINČIĆA (5): Dete pokušalo da uđe, ona DALA GAS, kamera snimila STRAŠNU SCENU (VIDEO)

Planeta -

Pre nekoliko dana u selu Kopišče u blizini Minska u Belorusiji, majka je prešla automobilom preko svog petogodišnjeg sina. Lokalna policija objavila je snimak sigurnosne kamere koji prikazuje uznemirujući trenutak kao upozorenje roditeljima, prenosi Daily Mail.

Belorusija, majka, dete, automobil
foto: Printscreen Youtube/Шуфлядка

Na početku snimka dečak stoji pored zadnjih vrata crvenog "hjundaija". Dok pokušava da uđe u auto, njegova majka je krenula da vozi dok je sve vreme vukla dečaka za sobom. U sledećem trenutku pada na pod i preko njega prelazi zadnja guma automobila. Kad je majka primetila da dete leži na podu, izjurila je iz auta, ali je zaboravila da zakoči.

Belorusija, majka, dete
foto: Printscreen Youtube/Шуфлядка

Vozilo se zaustavilo nakon što se zabilo u zid stambene zgrade dok je ženino drugo dete sedelo u autu. Potresenoj majci koja j zgrabila sina i potrčala prema slupanom automobilu, u pomoć je pritrčala i jedna prolaznica.

Dečak je s brojnim povredama prebačen u bolnicu gde prima svu potrebnu medicinsku pomoć.

Prema informacijama nadležnih službi, protiv 36-godišnje žene sastavljena su četiri prekršajna zapisnika.

Optužena je za počinjenje saobraćajne nesreće, napuštanja mesta saobraćajne nesreće, kršenja pravila o prevozu maloletnih putnika i neposedovanje obaveznog osiguranja.

Policija tek treba da ustanovi kaznu za nepažljivu majku, istraga je u toku.

Kurir.rs/Jutarnji.hr/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja