UBICE MILIONERA MIRNO ŠETAJU NAKON JEZIVOG ZLOČINA? Novi detalji, kamera snimila neverovatnu scenu, jedan zapalio cigaru (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

istraga u toku

UBICE MILIONERA MIRNO ŠETAJU NAKON JEZIVOG ZLOČINA? Novi detalji, kamera snimila neverovatnu scenu, jedan zapalio cigaru (VIDEO)

Planeta -

Nadzorna kamera navodno je snimila trojicu muškaraca osumnjičenih za ubistvo rumunskog biznismena u gradu Sibinju nakon zločina.

Milioner Adrijan Kreiner, podsetimo, preminuo je prošlog utorka u bolnici dva dana nakon što su ga lopovi napali i pretukli u njegovoj vili.

Adrijan Kreiner
foto: Printscreen Facebook

Jedan od osumnjičenih je navodno snimljen kako puši nakon zločina dok je drugi imao ranac na leđima. Policija nije ni potvrdila niti negirala da su osobe sa snimka iste osobe koje je snimila kamera u dvorištu žrtve. Takođe nije navedeno ko su osumnjičeni za pljačku i napad na biznismena i još nisu uhvaćeni.

Kreiner je napadnut u noći između nedelje 5. novembra i ponedeljka 6. novembra. Nakon što su ga brutalno pretukli, uvili su ga u tepih, nakon čega je upao u komu. Umro je dva dana kasnije u bolnici.

Forenzičari istražuju da li su napadači navodno pričali na engleskom tokom napada. Rumunska policija sada čeka rezultate DNK testova uzoraka uzetih sa ostatka cigarete koju je bacio jedan od kriminalaca.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:36

NEKE UBICE IMAJU PROBLEMA SA MENTALNIM ZDRAVLJEM! Psiholog upozorio: Sada ih ima 970 miliona u svetu, BUDITE OPREZNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track