TRAŽILA DA SE OTVORI MAJČIN SANDUK - UMALO SE SRUŠILA: Šok na sahrani, ono što je UNUTRA ZATEKLA neće nikada zaboraviti
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Posumnjala da nešto nije u redu

TRAŽILA DA SE OTVORI MAJČIN SANDUK - UMALO SE SRUŠILA: Šok na sahrani, ono što je UNUTRA ZATEKLA neće nikada zaboraviti

Planeta -

Zabuna koju su napravila dva pogrebna preduzeća u okrugu Bergen u Nju Džersiju potresla je ne samo porodice ožalošćenih, već i mnoge druge, a epilog čitave priče završio je na sudu.

Kada je 93-godišnja Kjang Ja Kim preminula, odmah je dogovoreno da pripreme i samu sahranu organizuje pogrebno preduzeće, a da se služba održi u crkvi "Promis Črč" koju je pokojna žena pomagala. Međutim, kada su se rođaci i poznanici okupili u crkvi, ćerka pokojnice je posumnjala da nešto nije u redu, pa je otvorila kovčeg u crkvi.

Telo unutra nije pripadalo njenoj mami

- To nije moja majka - rekla im je videvši mlađu ženu u sanduku.

Međutim, osoblje pogrebnog poduzeća bilo je odlučno u tome da se u sanduku nalazi telo njene majke, te su insistirali da se sahrana nastavi. Ipak, odlučeno je da se sahrana održi sledećeg dana kada greška bude ispravljena, ali budući da je padala kiša, pogreb je odložen za nekoliko dana kasnije.

Groblje
foto: Shutterstock

Sav novac od tužbe će dati crkvi

Kumi Kim, ćerka pokojnice, rekla je za medije kako tog dana brojni ožalošćeni prijatelji i članovi zajednice nisu mogli da dođu, pa nisu stigli da se oproste od njene majke.

Porodica druge preminule žene, koja je, takođe, bila uključena u veliku zabunu, imala je dodatne poteškoće. Zbog stanja tela kovčeg nisu mogli da otvore, a porodica 93-godišnje Kjang Ja Kim zbog ovog slučaja je podnela tužbu od 50 miliona dolara protiv pogrebnih preduzeća, a svaki dolar koji dobiju u tom procesu doniraće, kažu, crkvi "Promis Črč".

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track