BESKUĆNIK DOBIO 37.000 EVRA NA LUTRIJI: Došao da podigne novac, ali su mu ISTEKLA DOKUMENTA - Ovo je epilog SRCEPARAJUĆE PRIČE
Foto: Shutterstock

BESKUĆNIK DOBIO 37.000 EVRA NA LUTRIJI: Došao da podigne novac, ali su mu ISTEKLA DOKUMENTA - Ovo je epilog SRCEPARAJUĆE PRIČE

Planeta -

Italijanskom beskućniku, koji je prošlog meseca na lutriji osvojio 37.000 evra, ali nije mogao da podigne novac jer je imao zastarela dokumenta, vlasti su na kraju priskočile u pomoć, omogućivši mu da dođe do novca, objavili su italijanski mediji.

Đanluiđi, poznatiji po nadimku Kasano, prvo nije mogao da podigne novac zato što nije imao zdravstvenu knjižicu, a istekao mu je i poreski broj.

Posle mesec dana birokratskih komplikacija, zvaničnici su prošlog petka rekli da može da podigne novac.

- Da biste podigli novac, potrebna vam je zdravstvena knjižica, ali ja je nemam. Imam samo stari poreski broj koji je nevažeći - rekao je Đanluiđi i dodao da će sam raspolagati osvojenim novcem i da i dalje želi da ostane "nevidljiv".

Kasano je 24. oktobra osvojio premiju na lotu 4+1, plativši 1,5 evra za tiket.

Đanluiđi je poreklom iz Apulije.

Oni koji ga poznaju u njegovom rodnom gradu Senigaliji, letovalištu u pokrajini Marke, dali su mu nadimak "Kasano" po bivšem napadaču Rome i Italije Antoniju Kasanu, koji je rođen u gradu Bariju.

Priča o njegovoj sreći dospela je na naslovne strane italijanskih novina i portala.

(Kurir.rs/24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track