Najnovije vesti

ŽENU BIČEVALI ZBOG ODNOSA PRE BRAKA! Osvanuo zastrašujući snimak KAŽNJAVANJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen X

užas

ŽENU BIČEVALI ZBOG ODNOSA PRE BRAKA! Osvanuo zastrašujući snimak KAŽNJAVANJA! (VIDEO)

Planeta -

U Indoneziji, kao i u većini muslimanskih zemalja, praksa kažnjavanja žena koje imaju intimne odnose pre braka može varirati i zavisi od lokalnih zakona i interpretacija verskih normi.

U nekim zajednicama, moguće su stigmatizacija i društvena osuda, dok zakonske kazne obično zavise od specifičnih propisa regije.

Sada je na društvenim mrežama isplivao jedan mučni snimak na kojem se vidi kako je nesrećna žena kao kaznu za stupanje u intimne odnose pre braka dobila sto udaraca bičem!

Ona je sedela mirno dok ju je jedan muškarac bičevao, a ostali držali. Inače ovo je bilo javno, dok su očevici nemo posmatrali i snimali ovaj gnusan događaj.

Inače, u nekim područjima, kazne za predbračni odnos mogu uključivati društvene sankcije, poput osude zajednice ili porodice. Zakonske kazne, ako postoje, mogu uključivati novčane kazne ili druge oblike disciplinovanja.

Važno je napomenuti da je Indonezija raznovrsna zemlja s različitim kulturnim, etničkim i verskim grupama, što može uticati na lokalne norme i prakse.

(Kurir.rs/B92)

Bonus video:

01:32

KOJA KAZNA ČEKA MAJKU KOJA SE SA DETETOM BACILA SA TERASE? Čuvena advokatica objasnila: Od jednog zavisi KAKO ĆE BITI KAŽNJENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track