OPROSTITE MI I ČUVAJTE MOJU MALU DEVOJČICU! Andrea je ostavila ćerku kod sestre 3 dana pre nego što je nađena mrtva! FOTO
Foto: printscreen društvene mreže

užas u rumuniji

OPROSTITE MI I ČUVAJTE MOJU MALU DEVOJČICU! Andrea je ostavila ćerku kod sestre 3 dana pre nego što je nađena mrtva! FOTO

Planeta -

Mlada majka pronađena je mrtva u gradu Satu Mare u Rumuniji u utorak uveče, a sumnja se da je razlog za samoubistvo depresija.

Andreino telo u drvari, u blizini nekoliko stambenih blokova,pronašao je njen otac nakon što je satima tragao za njom. Andrea ima četvorogodišnju ćerku, a skrivala je svu svoju patnju iza osmeha koji je delila na društvenim mrežama.

Andrea, Rumunija
foto: printscreen društvene mreže

Pre tri dana je ostavila svoju ćerku kod sestre u Nemačkoj i vratila se kući sa mužem kako bi otišla kod doktora.

"Bila je u Nemačkoj, vratila se kući jer se nije osećala dobro i otišla je kod lekara. Otišla je kod psihologa, dali su joj lekove", rekao je njen otac.

Beživotno telo mlade majke pronašao je njen otac. Njemu je rečeno da je Andrea otišla kod rođaka, ali je njen automobil bio na parkingu ispred kuće.

"Nisam mogao nigde da je nađem, tražio sam je svuda. Posle nekoliko sati pronašao sam je mrtvu", rekao je njen otac.

Andrea, Rumunija
foto: printscreen društvene mreže

Andrea je bila na lečenju od postnatalne depresije. To je surova bolest, koja, ako se ne drži pod nadzorom i lečenjem, dovodi do ovakvih gestova, kažu specijalisti.

"Postporođajna depresija je složena kombinacija emocionalnih, fizičkih i bihevioralnih promena koje se javljaju odmah nakon rođenja ili čak kasnije. To je poremećaj mentalnog zdravlja, svaka deseta žena razvije tešku dugotrajnu depresiju, a neke završe sa takozvanom postporođajnom psihozom", rekla je Sesilija Adusatan, priholog.

Prema pisanju rumunskih medija, Andrea je ostavila oproštajnu poruku.

Andrea, Rumunija
foto: printscreen društvene mreže

"Molim vas, oprostite mi zbog ovog što sam uradila, vodite računa o mojoj maloj devojčici", napisala je ona u poruci.

Smrt mlade žene šok je za one koji su je poznavali.

"Ne mogu da verujem i teško je to prihvatiti! Uvek si bila tako optimistična i samouverena. Andrea, majko, Bog neka ti oprosti! Nikada te nećemo zaboraviti!" , samo je jedna od desetina poruka koje su poslali poznanici sela.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Bonus video:

01:18

ČESTO SE DEPRESIJA MASKIRA U TELESNE SIMPTOME Dr Đorđević: Nemate snage da ustanete, a sve vreme se osećate krivim! URADITE OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja