RADNIKA RASKOMADALA DROBILICA: Užasavajući snimak, završio u mašini sa 80 tona otpada, policija nije mogla da pronađe telo (VIDEO)
Foto: Youtube/ExpressandStarNews

jeziva smrt

RADNIKA RASKOMADALA DROBILICA: Užasavajući snimak, završio u mašini sa 80 tona otpada, policija nije mogla da pronađe telo (VIDEO)

Planeta -

Dejvid Vilis (29) umro je u najvećim mukama kad je upao u industrijsku drobilicu na otpadu u Vulverhemptonu.

Upravnik otpada proglašen je u sredu krivim za ubistvo iz nehata, koje se dogodilo 2018. godine, a porodica nastradalog radnika oglasila se prvi put i rekla da je njegova smrt bolna sada kao i tada.

- Dejvidova smrt je bolna za nas sada kao i pre pet godina. Propustio je toliko dragocenih porodičnih trenutaka, uključujući rođenje njegove nećake i odrastanje njegovog nećaka, koji Dejvida još tretira kao svog superheroja na nebu - rekla je porodica.

Užasavajuću scenu zabeležila je kamera.

Vilis je 15. septembra 2018. godine upao u drobilicu za drvo i komercijalni otpad kad je pokušao da otkloni blokadu dok je još bila u pogonu. Telo nikada nije pronađeno.

Mutan snimak pokazuje kako utovarivač podiže Vilisa na drobilicu u kojoj odmah potom nestaje. Upravnik zatim gleda u drobilicu i vidi se kako korača okolo dok pokušava da ga pozove telefonom. Upravnik deponije Brajan Timins upravljao je drobilicom koja se naglo zaustavila. Zatim je bagerom podigao Vilisa da vidi u čemu je problem.

Tužilac Kristina Agnev rekla je da snimak pokazuje da je mašina radila iako je trebalo da bude isključena.

Sledećeg dana, Timins i drugi zaposleni, utovarili su i odložili 80 tona recikliranog otpada tako što su ga odneli na lokalnu deponiju gde je potraga za ostacima Vilisa postala nemoguća.

- Nedeljama smo pretraživali lokaciju, ali smo pronašli samo deo odeće koja je možda pripadala Dejvidu. Činjenica da nismo mogli da ga nađemo povećala je bol porodice i uskratila im priliku da se dostojanstveno oproste od njega - rekao je inspektor Džim Kolklau.

Timins je u sredu progalšen krivim za ubistvo iz nehata.

(Kurir.rs/Z.Ko/Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track