UŠAO U DEČIJU IGRAONICU, PA URADIO NEŠTO JEZIVO: Na licu nosi gas masku, radnica Milena otkrila - "Dete je bilo PRESTRAVLJENO"
Foto: Youtube/Wirtualna Polska

UŠAO U DEČIJU IGRAONICU, PA URADIO NEŠTO JEZIVO: Na licu nosi gas masku, radnica Milena otkrila - "Dete je bilo PRESTRAVLJENO"

Planeta -

Deca koja su se igrala u jednoj igraonici u gradu Zabki u Poljskoj preplašena su kada je misteriozni muškarac, koji je na licu nosio gas masku, ušao među njih i pokazao prstom da "ćute".

Ovaj bizarni trenutak snimila je nadzorna kamera.

Kako se vidi na snimku, koji izgleda kao insert iz horor filma, muškarac sa gas maskom i u dugom kaputu je prstom preko usana tražio tišinu, a potom je izašao napolje.

Radnica Milena Vojtina je objasnila šta se dogodilo.

- Ušao je u našu igraonicu. Bilo je 4 popodne. Bio je tamo oko 30 sekundi. Nije se pomerio i zurio je u decu. Onda je pokazao u mom pravcu da ćutim. Posle toga je napustio našu sobu. Ne znam šta su mu bile namere i šta je želeo da uradi - rekla je Milena.

Prema njenim rečima, on je odlazio i u supermarket, kafić, pa čak i solarijum, kako bi plašio meštane.

- Njegovo ponašanje je bilo veoma uznemirujuće. U supermarketu je pokušao da zgrabi ruku mladog dečaka. Dete je bilo prestravljeno - kazala je ona.

Drugi meštanin je ispričao da ga je isti muškarac uhodio u prodavnici.

Tada je pozvana i policija, ali je maskirani čovek pobegao pre nego što su se pojavili policajci.

Monika Kačinska iz policije okruga Volomin rekla je lokalnim medijima:

- Utvrdili smo da imamo posla sa 13-godišnjakom. S obzirom da se radi o maloletniku, dokumenti prikupljeni u ovom slučaju biće predati Porodičnom sudu - kazala je ona.

(Kurir.rs/The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track