TRAMP MLAĐI ZAGRMEO ZBOG UKRAJINE: Za vas idiote, odavno su izgubili rat, a mi ih BESKRAJNIM NOVCEM samo držimo na aparatima
Foto: AP/Stefan Jeremiah, X/DonaldJTrumpJr

žestoka reakcija

TRAMP MLAĐI ZAGRMEO ZBOG UKRAJINE: Za vas idiote, odavno su izgubili rat, a mi ih BESKRAJNIM NOVCEM samo držimo na aparatima

Planeta -

Donald Tramp Mlađi smatra da SAD ne treba da nastavi da finansira rat u Ukrajini.

Sin nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa žestoko je reagovao na svom profilu na društvenoj mreži X na upozorenja američkih zvaničnika da finansiranje Ukrajine ne sme da prestane.

Portparol Bele kuće za strateške komunikacije Džon Kirbi, podsetimo, ukazao je nedavno na nedostatak napretka u SAD o dogovoru o pomoći Ukrajini i upozorio da će "američka krv" biti cena koja će biti plaćena ako finansiranje prestane.

Donald Tramp Mlađi
foto: X printscreen

- Šta kažeš da se j*beš! Amerika ne treba da nastavi da finansira beskrajni rat bez puta do pobede. Ako je NATO zabrinut zbog Rusije, možda bi trebalo da više finansira, ali kao i uvek prepuštaju Americi da finansira sve dok dobijaju praktično svu korist. Nema više velikih ratova i nema više finansiranja vojnoindustrijskog kompleksa! Za one od vas koji su idioti, Ukrajina je izgubila ovaj rat pre dosta vremena, mi ih samo držimo na aparatima za održavanje života sa beskrajnim novcem - napisao je Tramp Mlađi.

(Kurir.rs/Z.Ko)

Bonus video:

01:05

KURTI NEMA STRAH OD BRISELA, OVA 2 FAKTORA DIKTIRAJU SITUACIJU Deđanski: Tramp je brzo smirio Kurtija, a sada mu sve dopuštaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track