POLICAJAC RAZLUPAO PRODAVNICU ZA ODRASLE: Pao mu mrak na oči kad je video šta žena hoće da kupi, a onda NAPAO PRODAVCA (FOTO)
Foto: Oklahoma City Police Department, Philimages / Alamy / Alamy / Profimedia

hit

POLICAJAC RAZLUPAO PRODAVNICU ZA ODRASLE: Pao mu mrak na oči kad je video šta žena hoće da kupi, a onda NAPAO PRODAVCA (FOTO)

Planeta -

Policajac iz Oklahome optužen je da je pretukao radnika seks šopa nakon svađe sa partnerkom oko kupovine igračaka za odrasle.

Dejvid Devit iz kancelarije šerifa okruga Potavatomi otišao je u ponedeljak malo pre ponoći sa ženom u seks šop u Oklahoma Sitiju nakon čega je između njih izbila svađa oko seksualnih igračaka.

Žena je navodno htela da kupi dildo, međutim, to se Devitu nije dopalo jer je igračka za odrasle, kako pišu američki mediji, bila mnogo veća od njegove muškosti. Prodavac je intervenisao jer je Devit podigao ruku da udari ženu i zamolio ga da se smiri i napusti radnju.

Došlo je do kraće svađe nakon čega je Devit otišao iza šaltera i više puta udario prodavca u lice i predelu grudnog koša. Nakon toga je razbacao stvari po radnji.

- Zovi j*bene pandure! Ja sam predstavnik zakona. Mogu da te uhapsim i da te zatvorim da nikad ne izađeš - vikao je Devit na radnika nakon čega je seo u svoj crni kabriolet bentli i odjurio.

Dejvid Devit
foto: Oklahoma City Police Department

Uskoro je zaustavljen zbog prebrze vožnje i policajac je taman hteo da ga pusti uz opomenu kad je na radiju čuo za incident u seks šopu. Policajac je obavestio policijsku upravu Oklahoma Sitija da ima osumnjičenog koga je potom bez incidenata sproveo u zatvor okruga Кlivlend.

Devit je optužen za običan napad i suspendovan sa posla.

Osumnjičeni radi u šerifovoj kancelariji oko šest godina, ali je i izvršni direktor privatne firme za obezbeđenje u Oklahoma Sitiju.

(Kurir.rs/NY Post/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track