TINEJDŽER UPAO U POLICIJSKU STANICU I IZUSTIO REČENICU PRIZNAO UBISTVA: "Osećao sam želju da ubijam"
Foto: Shutterstock

jezivo

TINEJDŽER UPAO U POLICIJSKU STANICU I IZUSTIO REČENICU PRIZNAO UBISTVA: "Osećao sam želju da ubijam"

Planeta -

Policajce u jednoj policijskoj stanici u Beču nedavno je iznenadio 17-godišnji mladić koji je ušetao u policijsku stanicu i priznao da je ubio beskućnike.

Ubistva dvojice beskućnika, koje je mladić (17) priznao dogodila su se na leto, a izazvala su veliku pažnju u Austriji, ali i Nemačkoj. Jedna je beskućnica teško povređena. Tinejdžer je ušetao u policijsku stanicu u Beču i priznao sva tri dela, a navodno je zbog konzumiranja raznih droga bio psihički neuračunljiv.

Mladić je istražiteljima rekao kako nije imao poseban motiv za ubistva već je ''jednostavno osećao želju za ubijanjem''.

ubica
foto: Shutterstock

Dodao je kako njegova savest jednostavno više ne može da podnese zbog čega je došao sve da prizna i preda se.

Policija je 12. jula ove godine pronašla 56-godišnjeg beskućnika koji je izboden nožem na spavanju na klupi u parku na Donau-Trepelvegu u blizini Handelskaja.

Samo deset dana kasnije dogodio se još jedan napad nožem na beskućnicu u Venis Au Parku. Zahvaljujući brzoj reakciji prolaznika i hitne pomoći, 51-godišnjakinja je preživela napad. Treći se napad dogodio 9. avgusta na području Hernalser Girtel. Beskućnik (55) je izboden nožem takođe dok je spavao.

(Kurir.rs/Fenix/Preneo: A.N.)

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track