POZNATA GLUMICA UHAPŠENA ZBOG UČEŠĆA U ORGIJAMA: Policija upala usred VRELE AKCIJE u sauni! IZA BRAVE 30 SVINGERA (FOTO/VIDEO)
Foto: Sergey Pivovarov / Sputnik / Profimedia, Instagram/princesse_moustachue

neverica

POZNATA GLUMICA UHAPŠENA ZBOG UČEŠĆA U ORGIJAMA: Policija upala usred VRELE AKCIJE u sauni! IZA BRAVE 30 SVINGERA (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Policija je privela 31 osobu zbog učešća u masovnim biseksualnim orgijama u sauni tržnog centra Favori u Moskvi!

Nesvakidašnja scena dogodila se prema navodima Telegram kanala MASH na trećem spratu tržnog centra na jugu ruske prestonice. Očevici su zbog buke pozvali policiju koja je potom zatekla gomilu golih žena i muškaraca dok su kondomi i lubrikanti bili razbacani na sve strane. Navodno je pronađeno 17 kutija alkohola.

Četiri žene i šest muškaraca, starosti od 21 do 48 godina, optuženi su za huliganizam jer su psovali policiju i ometali rad policijskih službenika. Jedan od učesnika orgija, Aleksej Žuravljov, poslat je u specijalni pritvorski centar na 15 dana zbog napada na policiju i novogodišnje praznike provešće iza brave. Još šest učesnika orgije u tržnom centru Favori u Moskvi uhapšeno je na 15 dana.

Među svingerima se prema navodima Telegram kanala MASH nalazila i poznata ruska glumica Galina Vasjutičeva (48) koja je takođe optužena za huliganizam.

Galina Vasjutičeva
foto: Instagram/princesse_moustachue

MASH navodi da su se učesnici dogovarali za orgije preko posebnog četa.

Na orgijama se navdno okuplja između 25 i 40 ljudi.

Telegram kanal SHOT navodi da je sauna u tržnom centru Favori mesto stalnog okupljanja svingera. Solo muškarac ulazak na orgije navodno plaća 6.000 rubalja iliti 60 evra dok u pratnji dame plaća pola cene.

(Kurir.rs/MASH/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:15

SKANDAL NA SAVI U CENTRU BEOGRADA: Na brodiću počele ORGIJE, ostali brodovi ih OKRUŽILI, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track