ČOVEK PRIŠAO DA POMOGNE ŽENI KOJA JE LEŽALA NA ULICI I POGINUO Krvoproliće nakon svađe na svadbi: Stradao NEDUŽNI OTAC 2 DECE
Foto: Printscreen/southyorks police, Nemanja Nikolić

ČOVEK PRIŠAO DA POMOGNE ŽENI KOJA JE LEŽALA NA ULICI I POGINUO Krvoproliće nakon svađe na svadbi: Stradao NEDUŽNI OTAC 2 DECE

Planeta -

Otac dvoje dece ubijen je kada je pokušao da pomogne ženi na ulici.

Tragedija se dogodila u Šefildu, a žrtva Kristijan Meriot, bio je u prazničnoj šetnji sa decom kada je video ženu koja je povređena nakon što se svadba pretvorila u krvavi pir između zaraćenih porodica.

Kristijan je ostavio svoja dva sina, od osam i šest godina, kako bi pomogao ženi koja je ležala onesvešćena na ulici. Tada ga je udario automobil koji se zaleteo u ženu koju je pokušavao da spase.

Drama na svadbi, na kojoj je potezan i nož, navodno je izbila nakon što su dve porodice počele da se svađaju u mladoženjinoj kući posle ceremonije u lokalnoj džamiji.

Tokom incidenta povređeno je još šest osoba, uključujući babicu koja nije bila na dužnosti, koja je takođe stala da pomogne.

Mančester, napad, terorizam, britanska policija, engleska policija, 11 10 2019
foto: EPA/STRINGER

Muškarac star 23 godine, uhapšen zbog sumnje za ubistvo, i drugi muškarac (55), uhapšen zbog sumnje za pokušaj ubistva, ostali su u pritvoru.

- Ovo je potresan slučaj u kojem je dobri Samarićanin, koji je hteo da pomogne strancu u trenutku kada su mu bili potrebni, izgubio život. Kris je iza sebe ostavio porodicu punu ljubavi, uključujući svoju ženu i dva mlada sina. Apsolutno smo odlučni da obezbedimo pravdu za Krisa i njegove najmilije nakon ove užasne tragedije. Narednih dana nastaviće se pojačane patrole u ​​tom području, a lokalno stanovništvo će nastaviti da viđa policajce kako vrše istrage, uključujući i odlaske od kuće do kuće radi prikupljanja izjava svedoka. U toj zajednici ima ljudi koji poseduju informacije koje su od vitalnog značaja za našu istragu i koji još nisu dali izjave. Molimo sve da nam pomognu - rekli su policijski zvaničnici.

Majka petoro dece rekla je da je svađa izbila nakon što se Hasan Kan, u svojim ranim dvadesetim godinama, juče oženio svojom 19-godišnjom devojkom Amani u džamiji u blizini njihove kuće u Šefildu u Južnom Jorkširu.

- Bila je to srećna prilika, ali se pretvorila u krvoproliće. Bilo je šokantno. Nevin čovek koji nije bio član nijedne porodice, ali je pokušavao da pomogne i smiri situaciju nažalost je izgubio život - rekla je komšinica.

- Nevesta je bila srećna i sve je bilo mirno, ali je postojao problem sa njenom porodicom. Mislim da su bili pozvani na venčanje, ali su odlučili da ne prisustvuju, ali su kasnije otišli ​​u dečakovu kuću da se suoče sa njegovom porodicom. Njena porodica je napravila svu dramu. Nisu hteli da se devojka uda za momka - opisala je ona.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track