Obamin otac bio ruski špijun!

Šokantno istraživanje

Obamin otac bio ruski špijun!

Planeta -
Reditelj dokumentarca o Baraku Obami, Amerikanac Džoel Gilbert, kaže da je dve godine sakupljao dokaze i da je predsednikova priča o ocu koji se iz Kenije preselio u Sjedinjene Države bajka za malu decu

VAŠINGTON - Nova verzija.Američki reditelj i scenarista Džoel Gilbert u dokumentarnom filmu „Snovi o mom pravom ocu“ navodi da je otac predsednika SAD Baraka Obame zapravo Frenk Maršal Dejvis, lider Komunističke partije Amerike i špijun bivšeg Sovjetskog Saveza.Komunističke idejeGilbert u filmu tvrdi da je Obamu, kad je imao samo deset godina, otac nagovorio da počne da uči marksističke dogme. Gilbert u filmu iznosi da su upravo zbog toga Obamini društveni, ekonomski i ideološki stavovi formirani na komunističkim idejama, koje navodno sada, kao predsednik, sprovodi u Americi.- Tokom prve predsedničke kampanje 2008. javnost je postavljala pitanja o Barakovoj porodičnoj istoriji, stavovima o ekonomiji, temeljima njegove političke ideologije. Tada je Obama napisao autobiografiju „Snovi moga oca“ nudeći različite teorije o tome šta možemo da očekujemo od njega. Moj film pobija predsednikove priče i donosi proverenu istinu - kaže Gilbert.Film počinje predstavljanjem „pravog Obaminog oca“ Frenka Maršala Dejvisa (1905-1987). Obamina priča o ocu iz Kenije koji je uzgajao koze pa se zbog školovanja preselio u Ameriku prikazuje se kao obična bajka za decu. Gilbert dokaze za takvu tezu temelji na dve godine istraživanja, brojnim fotografijama, snimcima i pokušajima da se „popune rupe u Obaminu sećanju na detinjstvo“.„Uništiće Ameriku“Dejvis je pisao kolumne za komunističke novine Honolulu rikord u kojima je otvoreno prozivao američki kapitalizam za početak Drugog svetskog rata, zagovarao preraspodelu bogatstva, nacionalizaciju industrije, reformu zdravstva... Autor filma te ideje povezuje sa svim idejama koje i Obama zagovara i kojima će, kako tvrdi, „uništiti Ameriku“.

Kadrovi iz dokumentarnog filma koji je uzburkao Američku javnost
Kadrovi iz dokumentarnog filma koji je uzburkao Američku javnost

Kadrovi iz dokumentarnog filma koji je uzburkao Američku javnost
Kadrovi iz dokumentarnog filma koji je uzburkao Američku javnost

Ovaj film na DVD prodaje se širom SAD
Ovaj film na DVD prodaje se širom SAD

FBI pratio Obaminog ocaDžoel Gilbert u svom filmu tvrdi da je Frank Maršal Dejvis bio član Komunističke partije SAD (CPUSA), novinar u Čikagu i na Havajima, a bio je i pisac i pesnik. U filmu se kaže da ga je FBI pratio punih 19 godina, kao i da o njemu imaju izveštaje na čak 600 stranica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track