PRE UBISTVA POSLAO MUŽU EKSPLICITNE SNIMKE SA VANESOM: Otkriveni novi detalji jezivog zločina, ovaj udarac je bio KOBAN
Foto: tik tok printscreen, Facebook, Shutterstock

strašno

PRE UBISTVA POSLAO MUŽU EKSPLICITNE SNIMKE SA VANESOM: Otkriveni novi detalji jezivog zločina, ovaj udarac je bio KOBAN

Planeta -

Italijanski mediji objavili su nove detalje smrti 27-godišnje Italijanke Vanese Balan koju je ubio Bujar Fandaj (41), Albanca sa Kosova, javlja Gazeta ekspres.

Kako se navodi, pre nego što je ubio trudnu 27-godišnjakinju, Bujar Fandaj je poslao poruku njenom mužu, Nikoli Skapinelu, prenose italijanski mediji.

Vanesa Balan
foto: Facebook

U prilogu poruke, 41-godišnji kosovski muškarac poslao je erotski snimak sebe sa Vanesom, snimljen u periodu kada su bili zajedno. Pre izvesnog vremena, zdravstvene vlasti u Italiji obavile su obdukciju nad Vanesom. Rezultati obdukcije pokazali su da pre nego što je ubijena Vanesa Balan, nju je brutalno pretukao 41-godišnjeg Kosovar.

Između ostalog, italijanske vlasti navode da je 27-godišnjakinja zadobila dva udarca u grudi, a potom joj je Bujar Fandaj zario nož u srce, probovši vitalni organ. Bujar Fandaj je mladu Italijanku ubo osam puta nožem dugačkim 20 centimetara. Njena trudnoća je p i utvrđeno je da je otprilike dvanaestoj nedelji. Narednih dana biće urađen DNK test kako bi se otkrilo ko je otac bebe.

Bujar Fandaj
foto: Tik Tok Printscreen

Vanesa Balan je ubijena na svom kućnom pragu. Posle godinu dana veze sa Fandajem, 27-godišnjakinja je odlučila da je prekine tokom leta, ali Albanac sa Kosova nije prihvatio raskid. Počeo je da je uhodi, pojavljivao se nekoliko puta na mestima gde je radila ili u njenoj kući, preteći da će je ubiti ako se ne sretnu.

Četrdesetjednogodišnjak sa Kosova želeo je da se trudna mlada žena odvoji od svog partnera i ode da živi sa njim u San Vito di Altivole, nekoliko kilometara od Spineda di Rize Pio X, gde se dogodila tragedija.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track