MRTVE VADILI CELE NOĆI: Stravičan sudar autobusa i kamiona, poginulo 25 putnika, među nastradalima i trudnica (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printskrin/Instagram

horor

MRTVE VADILI CELE NOĆI: Stravičan sudar autobusa i kamiona, poginulo 25 putnika, među nastradalima i trudnica (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Najmanje 25 ljudi je poginulo nakon što se u severoistočnom Brazilu turistički autobus sudario sa kamionom.

Stravičan udar dogodio se oko nešto pre ponoći u nedelju na putu u blizini opštine Gavijao u severoistočnoj brazilskoj državi Baija.

Poginula su 22 putnika iz autobusa i sve tri osobe iz kamiona. Nastradalo je osam muškaraca i 17 žena od kojih je jedna bila trudna. Povređeni su prebačeni u četiri bolnice.

Na snimku, nastalom tokom akcije spasavanja, vidi se kamion okružen razbacanim kutijama manga.

Кancelarija gradonačelnika Jakobine, grada blizu mesta gde se dogodila saobraćajna nesreća, proglasila je u ponedeljak trodnevnu žalost i priprema kolektivno bdenje za žrtve.

- Prefektura izražava iskreno saučešće porodicama i prijateljima žrtava u ovom trenutku neviđene tuge i bola - navodi se u saopštenju.

Autobus sa 77 turista iz BiH, podsetimo, prevrnuo se na putu kod Venecije nakon dočeka Nove godine. Saobraćajna nesreća dogodila se u San Dona di Pijave oko 2.30 sati dok se turistički autobus sa putnicima iz BiH vraćao za Trst.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:16

Novi sudar na Bubanj potoku nedaleko od mesta gde se prevrnuo autobus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track