RAKETA POGODILA BOLNICU ZA VREME OPERACIJE: Užasavajući snimak iz Ukrajine! STAKLO ISKASAPILO HIRURGE I PACIJENTE (VIDEO)
Foto: Printscreen/X

jeziva scena

RAKETA POGODILA BOLNICU ZA VREME OPERACIJE: Užasavajući snimak iz Ukrajine! STAKLO ISKASAPILO HIRURGE I PACIJENTE (VIDEO)

Planeta -

Šokantan snimak iz Ukrajine pojavio se na društvenim mrežama!

Na kratkom snimku vidi se kako je eksplozija razbila prozore bolnice u Pokrovsku na istoku zemlje dok su hirurzi pripremali jednog pacijenta za operaciju.

Bolnica je prema navodima ukrajinskih medija oštećena tokom masovnog granatiranja grada 6. januara u kome je poginulo 11 ljudi. Od siline udarca razbijeni su prozori dok su krhotine stakla povredile pacijente i medicinsko osoblje.

Šef Donjecke oblasti Vadim Filaškin navodi da je među nastradalima i petoro dece.

- Rusi su pogodili Pokrovski okrug raketama S-300. Ubili su 11 ljudi i ranili još osam. Glavni udarac pao je na Pokrovsk i Rivne Mirnograd - saopštio je Filaškin na svom kanalu na Telegramu.

Državna služba za vanredne situacije navela je da su dve privatne stambene zgrade u Pokrovsku potpuno uništene u granatiranju.

Američki tenk M1A1 Abrams, podsetimo, nedavno je prvi put viđen u Ukrajini! Na kratkom snimku, koji je navodno nastao kod Harkova, vidi se oklopno vozilo kako se probija kroz blato na putu i izbija na čistinu.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs/Strana/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

01:07

UKRAJINA JE SADA TROSTRUKO UGROŽENA! Analitičari o izjavi nemačkog kancelara Šolca: To plaća SVET, a Putin će ODRŽATI SVOJU REČ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track