Greškom ubio rođenog sina

Na mestu mrtav

Greškom ubio rođenog sina

Planeta -
Verujući da komšinicu pljačkaju, uzeo pištolj, izašao pred osobu u crnom odelu i sa crnom skijaškom maskom i opalio iz pištolja i ubio svoje dete

NJU FERFILD - Jedan muškarac iz Konektikata, SAD, usmrtio je u samoodbrani maskiranog tinejdžera ispred kuće komšinice da bi zatim otkrio da je to bio njegov sin, saopštila je policija.

Otac je verovao da je u toku bio pokušaj pljačke. Policija je saopštila da je 15-godišnji Tajler Đulijano ustreljen rano juče. Komšinica, koja je bila sama, verovala je da neko pokušava da joj provali u kuću i pozvala dečakovog oca u pomoć. On je uzeo pištolj, izašao napolje, istupio pred osobu u crnom odelu i sa crnom skijaškom maskom i opalio iz pištolja kada je osoba krenula na njega s oružjem u ruci, saopštila je policija.

Kada je stigla policija, tinejdžer je ležao na putu ispred garaže komšijske kuće sa prostrelnim ranama, a otac je sedeo na zemlji. Tinejdžer je proglašen mrtvim na licu mesta, saopštila je policija.

"Sve u svemu to je tragedija", rekao je policijski predstavnik poručnik Džej Pol Vans. Otac, Džefri Đulijano, nije odgovorio na poruku u kojoj se traži komentar. Nisu podnete nikakve prijave. Državna policija istražuje slučaj.

http://www.youtube.com/watch?v=3Z5Hsw-CWZQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track