DVE GODINE SE TRAGALO ZA NJOM Rumuska šampionka posle svađe sa dečkom NESTALA, a sada je njeno telo KONAČNO PRONAĐENO
Foto: Foto: Printscreen Facebook

UŽASAN ZLOČIN

DVE GODINE SE TRAGALO ZA NJOM Rumuska šampionka posle svađe sa dečkom NESTALA, a sada je njeno telo KONAČNO PRONAĐENO

Planeta -

Telo Andree Rabcicu (27), rumunske šampionke u streljaštvu, pronađeno je u Italiji gotovo dve godine nakon što je prijavljen njen nestanak.

Andreino telo navodno je pronađeno sinoć na farmi udaljenoj oko kilometar od mesta gde je poslednji put viđena u martu 2022. godine.

Iako su ostaci u veoma lošem stanju, policija je gotovo uverena da je u pitanju ona, jer su pronađeni i delovi odeće koji odgovaraju opisu onoga šta je Andrea nosila u danu kada je nestala.

Prema ranijim navodima, nestanku devojke prethodila je svađa sa dečkom.

Andreina majka je u suzama došla do farme, a na licu mesta se pojavio i advokat Andreinog dečka, koji se od ranije sumnjiči za njen nestanak.

Andrea je poslednji put viđena 12. marta 2022. godini na području Ankone, posle jedne žurke na kojoj je bila sa dečkom i prijateljima. Navodno je ona nakon svađe sa dečkom peške ostišla sa žurke, a dečko je sve vreme bio saradljiv sa policijom.

Međutim, mesec dana kasnije policije je privela dečka i saslušavala ga satima. Tom prilikom oduzeti su mu mobilni telefon, tablet, i izvršen je pretres stana gde je živeo. Mladić je tvrdio da je Andrea kod njega ostavila svoj telefon, ali policija je sumnjala da joj ga je on uzeo nakon žustre svađe.

(Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:08

UŽAS U DVORIŠTU PORODIČNE KUĆE: Nađeno krvavo telo žene bez odeće (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track