MILIONER POGINUO NA PROSLAVI KOMPANIJE: Kamera snimila jezivi trenutak, hteo da se spusti na binu, ali sve KRENULO PO ZLU (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

užas

MILIONER POGINUO NA PROSLAVI KOMPANIJE: Kamera snimila jezivi trenutak, hteo da se spusti na binu, ali sve KRENULO PO ZLU (VIDEO)

Planeta -

Direktor indijske multinacionalne kompanije poginuo je nakon što je pao sa visine od pet metara na korporacijskoj proslavi!

Kamera je zabeležila jezivi trenutak kad su Sandžaj Šah i Višvanatan Radžu Datla, izvršni direktor i predsednik tehnološke kompanije Vistek, ispali iz kaveza kojim su se spuštali na binu.

Na snimku se vidi da se kavez iznenada zatreseo u trenutku kad je upaljena pirotehnika na bini i samo sekund nakon što je voditeljka programa zamolila prisutne da aplauzom pozdrave čelne ljude kompanije.

Šah i Datla su prema navodima lokalnih medija pali sa visine od četiri i po metra što je otprilike pad sa prvog sprata. Jedan od milionera se tokom pada potpuno prevrnuo i pao glavom na zemlju. Šah je poginuo u nesreći dok se Datla nalazi u kritičnom stanju.

Indijski mediji navode da se veruje da se tragedija dogodila kad je pukla jedna od žica koja je držala kavez.

Šah i Datla su bili u Indiji kako bi proslavili srebrni jubilej kompanije Vistek Asija koji je prema planu trebalo da se dva dana obeležava u čuvenom Ramodži Film Sitiju u Abdulapuru.

- Spuštanje na podijum iz kaveza bio je planirani događaj za početak proslave - rekao je zvaničnik kompanije.

Vistek, koju je Šah osnovao 1999. godine, poznata je kompanija za savetodavne usluge sa više od 20 globalnih kancelarija i pozamašnom listom klijenata koja uključuje GM, Jamahu, Koka-Kolu...

Rodom je iz Mumbaja, ali je emigrirao u Ameriku pre više decenija.

Šah je bio veliki filantrop. Otvorio je 2020. godine bolnicu Vistek u indijskom gradu Biharu koja je postala priznata kao nacionalni model ustanove za lečenje kovida.

Ruski milioner Andrej Godunov (48), podsetimo, poginuo je nedavno u lavini u Hibiniju u Murmanskoj oblasti. Godunov je krenuo u vožnju motornim sankama sa poznatim biznismenom iz Sankt Peterburga Igorom Slonskim (54). Lavina je prema navodima medija zahvatila dvoje motornih sanki.

(Kurir.rs/NY Post/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:44

GLAMUROZNA PROSLAVA GORKOG LISTA: Spektakl o kome će se pričati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja