TRAGEDIJA U PORODICI POZNATOG MILIONERA: Sin direktora Zuma poginuo sa devojkom i prijateljima SPASIOCI NE MOGU DA PRONAĐU TELA
Foto: Instagram

užas

TRAGEDIJA U PORODICI POZNATOG MILIONERA: Sin direktora Zuma poginuo sa devojkom i prijateljima SPASIOCI NE MOGU DA PRONAĐU TELA

Planeta -

Isak Cimern, sin izvršnog direktora kompanije Zoom, jedna je od četiri žrtve avionske nesreće u Kaliforniji.

Cimern (27) je poginuo sa dugogodišnjom devojkom Emom Vilmer-Šajls (27). Takođe su nastradali njihov prijatelj Loči Ferije koji je upravljao električnim avionom domaće izrade i njegova verenica Кesidi Peti.

Nastradali mladić je sin Johana Cimerna (59) koji je direktor globalnog marketinga kompanije Zoom.

Isak i Ema živeli su u San Francisku i bili su u vezi 10 godina.

Letelica Cozi Mark IV, jednomotorni avion sa četiri sedišta, srušila se prošle nedelje oko 16 sati na obali Half Mun Beja.

Do sada je pronađeno samo telo Vilmer-Šajlsove, a američka obalska straža je prekinula potragu i spasavanje manje od jednog dana nakon avionske nesreće jer je mala verovatnoća da će ostalo troje pronaći žive.

Ferije, koji je rodom iz Australije, poznat je u krugovima pilota eksperimentalnih aviona, a diplomirao je na MIT-u sa diplomom vazduhoplovnog inženjera.

Bio je vlasnik aviona i nedavno je verio Peti. Devojka je inače za Novu godinu na društvenim mrežama objavila fotografiju veridbe ispred snežnih planina u Nacionalnom parku Grand Teton u Vajomingu i to je njen poslednji post pre nesreće.

(Kurir.rs/NY Post/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:45

STRAVIČNA AVIONSKA NESREĆA: Pilota izvlačili iz olupine, a onda je na njega naleteo voz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track