INFLUENSERKA PRONAĐENA MRTVA POSLE ROĐENDANA ĆERKE: Najbliži se opraštaju od lepe pripadnice američke vojske TUGA NEVIĐENA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

užas

INFLUENSERKA PRONAĐENA MRTVA POSLE ROĐENDANA ĆERKE: Najbliži se opraštaju od lepe pripadnice američke vojske TUGA NEVIĐENA (FOTO)

Planeta -

Pripadnica američke vojske i fitnes influenserka počinila je samoubistvo samo nekoliko dana nakon rođendana svoje ćerke.

Najbliži su u subotu objavili da je narednica Mišel Jang (34) pronađena mrtva.

Jang je samo nekoliko dana ranije fotografiju sa proslave 12. rođendana ćerke Grejsi podelila na Instagramu sa svojom publikom od 100.000 pratilaca.

- Srećan rođendan najslađoj devojci koju sam ikada poznavala. Grejsi je duhovita, ambiciozna, ljubazna, saosećajna, inteligentna, vredna, urnebesna i nesebična. Plakala sam sve vreme dok sam ovo pisala! Volim te zauvek dete! Najbolji deo mog života je biti tvoja mama - napisala je Jang.

Njena smrt dovela je do izliva počasti od prijatelja na mreži i na njenim stranicama društvenih medija.

Mišel Jang
foto: Printscreen/Instagram

- Mišel je uvek bila tako ljubazna prema meni. Često smo pričali o našim ćerkama i koliko su slične. Znam da je volela Grejsi više od svega. Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo - napisala je njena prijateljica Brajana Hasan.

Jang, koja je iz Preskota u Arizoni, prijavila se u vojsku sa 17 godina. Vratila se sa svog prvog angažmana sedam godina kasnije i to ubrzo nakon drugog rođendana svoje ćerke.

Mišel Jang
foto: Printscreen/Instagram

- Bila sam u vojsci pre nego što sam postala majka. Ja sam se dobrovoljno prijavila za ovaj život, Grejsi nije, morala je da bude daleko od svog jedinog roditelja tokom moje službe, ali se nikada ne žali - napisala je Jang ranije na Instagramu.

Mišel Jang
foto: Printscreen/Instagram

Jang je dva puta bila angažovana u Avganistanu. Ostalo joj je četiri godine da odradi vojni ugovor od 20 godina.

Mišel Jang
foto: Printscreen/Instagram

Jang je radila kao volonterka za reagovanje na krizu i traumu, a takođe je volontirala u lokalnom skloništu za žene i decu za beskućnike. U jednoj objavi je objasnila da je njenu strast za služenjem vojske izazvalo samoubistvo njenog rođenog brata.

- Taj dan je zauvek promenio moj život, ali je takođe stvorio strast za pomaganjem drugima koju mislim da ne bih imala da nisam iskusila bol gubitka brata - objasnila je Jang.

Nejasno je kako i gde je Jang počinila samoubistvo.

Poznata američka influenserka Mila de Hesus, podsetimo, preminula je pre nekoliko dana u 35. godini. Sumnja se da je Instagram zvezda brazilskog porekla, koja je postala slavna nakon što je prošla kroz veliku transformaciju u gubitku težine, imala srčani zastoj.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track