ŠOKANTNO! UKRAJINSKA VOJSKA UBILA SVOJE VOJNIKE: U oborenom avionu bilo najmanje 12 zarobljenih pripadnika "Azova" (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

ŠOKANTNO! UKRAJINSKA VOJSKA UBILA SVOJE VOJNIKE: U oborenom avionu bilo najmanje 12 zarobljenih pripadnika "Azova" (VIDEO)

Planeta -

U oborenom vojno-transportnom avionu Il-76 bilo je najmanje 12 predstavnika kontroverznog puka ''Azov'', piše kanal Mash na Telegramu.

Napominje se da su pripadnici '’Azova'’, 53 ukrajinska vojnika i oficira povezeni na razmenu zarobljenika.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane Rusije, u srušenom avionu, pored šest članova posade i tri osobe u pratnji, bilo je i 65 zarobljenih vojnika Oružanih snaga Ukrajine. Sagovornik Telegram kanala „112“, upoznat sa situacijom, rekao je da se sve dogodilo u Koročanskom okrugu Belgorodske oblasti.

Kasnije je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije zvanično optužilo Ukrajinu za napad na Il-76.

Osim toga, list Ukrajinska pravda, pozivajući se na izvore u Oružanim snagama Ukrajine, pisao je da su avion oborile ukrajinske trupe. Istovremeno, materijal je zatim uređivan, iz njega su uklonjene informacije o umešanosti ukrajinske vojske u pad Il-76.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

03:38

UKRAJINA JE RAZBIJENA! General: Da imaju samo 10 odsto od svojih sadašnjih gubitaka BILO BI STRAVIČNO! Prognozirao kraj rata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track