MOĆNI TOP UNIŠTEN NA FRONTU KOD SOLEDARA: Haubica izašla iz zaklona da ispali nekoliko hitaca, a to je bila KOBNA GREŠKA (VIDEO)
Foto: screenshot

jeziv snimak

MOĆNI TOP UNIŠTEN NA FRONTU KOD SOLEDARA: Haubica izašla iz zaklona da ispali nekoliko hitaca, a to je bila KOBNA GREŠKA (VIDEO)

Planeta -

Oružane snage Rusije raznele su samohodni top AHS Krab ukrajinske vojske!

Na snimku izviđačkog drona vidi se kamuflirani poljski guseničar koji je ispalio nekoliko hitaca nakon čega se vratio u zaklon.

Međutim, dron je već otkrio njegov položaj, a onda je usledio munjevit napad.

Scena je prema navodima ruskih vojnih blogera zabeležena u naselju Reznikovka na severu Soledara gde se prethodnih dana vode žestoke borbe.

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da je situacija u Soledaru veoma složena i da Oružane snage UKRajine pokušavaju da izvedu kontranapad.

- Situacija je teška. Protivnik pokušava da izvrši kontranapad sa svih strana, ali ništa mu ne uspeva, naprotiv, naše jedinice se kreću napred u različitim pravcima i postepeno izlaze na kanal. Do kanala je ostalo oko 800 metara - rekao je Putin.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Bonus video:

08:11

RUSIJA I NATO NEĆE UĆI U KONFLIKT DO MARTA! Eksperti upozorili: Već se priča o GLOBALNOM SUKOBU, očekujte NOVU VRSTU RATOVANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track