BIZNISMENI POGINULI SA PORODICAMA: Neviđen užas, privatni avion se raspao u vazduhu, pronađeno 7 tela, među mrtvima i dete (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

tuga

BIZNISMENI POGINULI SA PORODICAMA: Neviđen užas, privatni avion se raspao u vazduhu, pronađeno 7 tela, među mrtvima i dete (VIDEO)

Planeta -

Mali privatni avion Pajper PA46 sa pet putnika i dva člana posade srušio se u nedelju ujutru kod Itapeve na jugoistoku Brazila!

Poginula su dvojica biznismena sa porodicama dok je među žrtvama i dvogodišnji sin jednog od njih.

Policija je saopštila da se letelica koja je letela iz Kampinasa ka Belo Horizenteu raspala u vazduhu pre nego što je pala.

- Letelica se raspala na tri veća i nekoliko manjih fragmenta. Unutra smo našli sedam tela - navode iz policije.

Lokalni mediji navode da su biznismeni i poslovni partneri Marsilio Franko da Silveira i Andre Rodrigez do Amaral sa porodicima bili u Kampinasu na ceremoniji dodele nagrada i da su pre povratka kući odlučili su provedu vikend na farmi svog prijatelja.

Za sada nije poznato šta je dovelo do avionske nesreće.

Marsilio Franko da Silveira (42) bio je jedan od osnivača i predsednik Nacionalne asocijacije bankovnih korespondentskih kompanija (Anek) i kompanije CredFranko. Među nastradalima su njegova supruga Rakela (40) i dvogodišnji sin Antonio.

Andre Rodrigez do Amaral (40) bio je njegov poslovni partner u Credfranku i član odbora Aneka od osnivanja udruženja. Među nastradalima je i njegova Fernanda (38).

Manji avion sa 12 putnika i dva člana posade, podsetimo, srušio se nedavno u severnoj brazilskoj državi Amazonas. Reč je o taksi-avionu kojim su putovali američki turisti.

(Kurir.rs/G1/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja