DEVOJKA SE JEDVA IŠČUPALA IZ ČELJUSTI ZVERI: Pomogle joj komšije, a ona se na POSEBAN NAČIN ZAHVALILA
Foto: Foto: Printscreen

DEVOJKA SE JEDVA IŠČUPALA IZ ČELJUSTI ZVERI: Pomogle joj komšije, a ona se na POSEBAN NAČIN ZAHVALILA

Planeta -

Australijanka Loren O’Nil koju je napala ajkula u luci u Sidneju zahvalila se svojim dobrim "herojskim" komšijama što su joj pomogli u tako teškom trenutku.

"Želim da se zahvalim svojim herojskim i veoma ljubaznim komšijama na pomoći koja je došla u ključnom trenutku", navodi se u saopštenju koje je objavila bolnica u kojoj se Loren nalazi.

Devojka, koja je strastveni kajakaš i plivač, živi u blizini okeanskog bazena opremljenog mrežama za ajkule, ali veoma često pliva u otvorenim vodama.

Jednom takvom prilikom došlo je do nesreće kada je ajkula napala 29-godišnjakinju i nanela joj teške povrede noge zbog kojih se nalazi u bolnici.

Ajkula
foto: Shutterstock

Svedoci koji su požurili na lice mesta, kako bi povređenoj devojci pružili neophodnu pomoć, rekli su da su je čuli kako viče i da su odmah pritrčali da joj pomognu da izađe iz vode. Druga žena, veterinar, podvezala joj je nogu da zaustavi krvarenje, a taj čin ju je spasio eventualnog smrtnog ishoda.

Loren je istakla da je neizmerno zahvalna i bolničarima koji su "brzo reagovali na licu mesta" kao i medicinskim timovima koji je leče.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track