UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ SUPERMARKETA! Muškarac (55) PESNICOM UDARIO dečaka (4) - Njegovo objašnjenje je ZASTRAŠUJUĆE (VIDEO)
Foto: Twitter/@githii

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ SUPERMARKETA! Muškarac (55) PESNICOM UDARIO dečaka (4) - Njegovo objašnjenje je ZASTRAŠUJUĆE (VIDEO)

Planeta -

Sigurosna kamera je zabeležila trenutak na kojem je muškarac (55) udario dečaka pesnicom u Kurčatovu (Rusija) u Kurskoj oblasti. Odmah su reagovali otac i majka, ali dečak je već bio preplašen na zemlji.

Napadač je rekao policiji da je mislio da je dečak "lutka" koja se postavlja u izlog, iako je očigledno sa snimka da je video da dečak hoda. Srećom, dečak nije pretrpeo nikakve teže povrede i u dobrom je stanju.

Prema policijskom izveštaju muškarac je bio u alkoholisanom stanju, odbio je pregled i odbijao je saradnju sa organima reda.

Neimenovani muškarac i ranije je pravio incidente. Naime, pre dve godine je psovao u gradskom prevozu i napadao putnike.

Snimak napada je užasnuo korisnike društvenih mreža i činjenica da je protiv muškarca podignuta optužnica za pokušaj ubistva maloletnog lica jer se na snimku vidi da bi nastavio da udara dečaka da majka i otac nisu pritrčali.

"Šta li je ovom bilo u glavi", "Sigurno je znao da je u pitanju dete", "Najjezivija stvar koju sam video danas", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/Blic žena/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track