IGRAČKA ZA ODRASLE IZAZVALA UZBUNU NA AERODROMU: Hit snimak, stjuardesa se uspaničila zbog zujanja, reagovalo obezbeđenje (VIDEO)
Foto: screeenshot

haos

IGRAČKA ZA ODRASLE IZAZVALA UZBUNU NA AERODROMU: Hit snimak, stjuardesa se uspaničila zbog zujanja, reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

Planeta -

Igračka za odrasle u koferu jedne devojke izazvala je paniku na aerodromu!

Kamera je zabeležila momenat kad je mlada putnica morala crvenog lica da otvori kofer pred obezbeđenjem aerodroma jer je njena seks-igračka neprestano zujala.

Amanda Dijaz Rohas čekala je da avion poleti kad joj je obezbeđenje prišlo sa molbom da skine i pokaže svoj ručni prtljag. Mediji navode da je stjuardesa prethodno čula kako kofer vibrira.

Influenserka, koja ima maltene 100.000 pratilaca na društvenoj mreži TikTok, otvorila je kofer pred policajcima i ispostavilo da je uzbunu izazvao njen vibrator.

Amanda je kasnije podelila snimak na društvenim mrežama koji je do sada pogledalo više od 12 miliona korisnika.

@amandarojasd

Cuando todo el avion quiere saber porque tu maleta vibra 😫😫

♬ original sound - Amanda

Na snimku se vidi kako devojka najpre kuca šifru na svom koferu, međutim, odjednom počinje da se smeje jer je verovatno shvatila šta se zapravo čuje iz prtljaga. Amanda zatim otvara kofer pred policajcima i posadom aviona i pokušava neprimetno da isključi ružičasti vibrator.

Nesvakidašnji momenat izazvao je smeh svih prisutnih.

Amanda je potom uspela da nastavi svoj let.

Ženi koja je uhvaćena kako koristi vibrator na plaži u Džordžiji, podsetimo, preti kazna od 12 meseci zatvora! Policajci su ženu uhapsili nakon što su dobili prijavu jedne porodice da se samozadovoljava na plaži Tajbi Ajlenda.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja