AUTO EKSPLODIRAO NA PUMPI, U VAZDUH RASUTO 20 KILA KOKAINA! Zastrašujući VIDEO iz Argentine,a kad su saznali KO JE ŽENA VOZAČ, MUK
Foto: Printscreen/Youtube

spašeni pukom srećon

AUTO EKSPLODIRAO NA PUMPI, U VAZDUH RASUTO 20 KILA KOKAINA! Zastrašujući VIDEO iz Argentine,a kad su saznali KO JE ŽENA VOZAČ, MUK

Planeta -

Ford eksplodirao dok se punio prirodnim plinom, to je krijumčare skupo koštalo

Snimak eksplozije automobila na benzinskoj pumpi, koji se u gradiću na severu Argentine punio prirodnim gasom (CNG) obišao je svet.

Nakon eksplozije iz vozila su se vazduhom rasuli kilogrami skrivenog kokaina, otkrivajući dublju nezakonitu operaciju. Rezultat, srećom nije tragičan: dvoje lakše povređenih prilikom eksplozije i jedna uhapšena osoba.

Uzrok eksplozije još nije poznat, međutim, dobra je stvar da su žena koja je vozila automobil i troje dece u to vreme bili izvan vozila.

eskplozija, Argenitna, Benzinska Pumpa
foto: Printscreen/Youtube

To se pripisuje sigurnosnim propisima u Argentini koji obvezuju putnike da napuste svoje vozilo dok dopunjuju vozilo komprimiranim prirodnim gasom.

Zanimljivo je to da je žena vozač automobila policijska narednica Sofíja Čaparo iz glavnog grada Argentine, Buenos Aeresa, koja je lokalnoj policiji negirala saznanja o kokainu skrivenom u automobila, tvrdeći da auto ne pripada njoj. Rekla je i da je potom vozila do mesta Oran u pokrajini Salte koje se nalazi nedaleko bolivijske granice, pa istražitelji sumnjaju da je droga u vozilu bila namenjena krijumčarenju, a decu koristila kao paravan, piše Buenos Aeres Herald.

Vlasti kažu da je prilikom eksplozije u vazduh odletelo 20 kilograma kokaina, premda priroda incidenta s eksplozijom zasad otežava precizno utvrđivanje koliko je tačno droge bilo u vozilu pre eksplozije.

Narednica s troje dece u vozilu je rekla policiji Salte da nije znala za drogu u svom automobilu te da ga je nedugo pre izvezla iz radionice sa servisa i krenula na put u Buenos Aeres, izjavila je tužiteljka María del Karmen Nunjez, novinskoj agenciji Telam.

Čhaparo je, međutim, optužena za delo krijumčarenja narkotika, otežano činjenicom da je bila policijska službenica.

eskplozija, Argenitna, Benzinska Pumpa
foto: Printscreen/Youtube

Izvori iz odseka za unutrašnje poslove policije Buenos Aeresa rekli su da je narednica uklonjena s dužnosti dok istražitelji pokušavaju da utvrde je li u krijumčarenju delovala sama, ili je bila deo organizacije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track