"TAKER ZAUSTAVIO NAPAD AMERIKE NA IRAN!" Smajlović tvrdi: Karlson ima OGROMAN UTICAJ na Trampa, ali se ne bori za njega
Foto: Iranian Army Office / Zuma Press / Profimedia, Planetpix / Alamy / Alamy / Profimedia, Shutterstock, AP Seth Wenig

KURIR TV

"TAKER ZAUSTAVIO NAPAD AMERIKE NA IRAN!" Smajlović tvrdi: Karlson ima OGROMAN UTICAJ na Trampa, ali se ne bori za njega

Planeta -

Američki novinar Taker Karlson intervjuisao je nedavno ruskog predsednika Vladimira Putina, a sam intervju je pogledalo milijardu ljudi prema izjavi Margarite Simonjan, glavna urednice sa televizijskog kanala Rusija 1.

Novinarka Ljiljana Smajlović gostovala je u emisiji Puls Srbije gde je analizirala intervju sa Putinom, ali govorila i o Takeru i njegovom uticaju na američko društvo.

Smajlović se takođe dotakla i odnosa novinara sa bivšim predsednikom Donaldom Trampom.

- Taker i Tramp jesu bliski, ali vidite i to je zanimljivo. Ja mislim da se Taker ne bori za Trampa, nego za sebe i za svoju novinarsku budućnost. Mi znamo da su oni bliski jer znamo da je Karlson jedini američki novinar koji je Trampa nagovarao i nagovorio da ne ide u napad na Iran, kada je bilo gusto. Takerov uticaj na Trampa je pozitivan. On mu govori nemoj da radiš ono što hoće, vojno-industrijski kompleks. Nemoj da ulaziš u nove ratove. Tu nisam nepristrasna, ali se tom Karlsonovom uticaju na Trampa radujem. Mislim da je veći Karlsonov uticaj na Trampa nego Trampov na Karlsona - navela je novinarka.

Ljiljana Smajlović
foto: Kurir televizija

Potom se dotakla i izbora u SAD i mogućih rezultata.

- Čitam te ankete koje su nešto drugačije nego pre četiri godine. Ono što je po meni novi faktor u odnosu na pre četiri godine je taj rat u Izraelu gde se se ne čini da će uskoro da se okonča. Činjenica je da u ovim državama koje nekad glasaju za demokrate, nekad za republikance, tu ima dosta Arapa koji su dosta nesrećni zbog američke podrške Izraelu. Za sada ankete pokazuju da bi Tramp mogao da pobedi. Dok se za Bajdena javljaju neke zabrinjavajuće činjenice, da su sve više mladih protiv njega. Ne samo mladi arapskog porekla, već i mladi koji govore da je ludilo što naša država radi - rekla je novinarka.

03:50

TAKER ZAUSTAVIO NAPAD SAD NA IRAN! Novinarka iznela šok tvrdnje: Karlson ima OGROMAN UTICAJ na Trampa, ali se ne bori za njega

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:10

TAKER NAKON INTERVJUA SA PUTINOM IZNEO 4 ŠOK TVRDNJE: Spomenuo Krim, ulazak ruskih tenkova u Beč i promenu režima u Moskvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track