ODLUČILI DA RENOVIRAJU KUĆU, A ONDA SU NAIŠLI NA NEVEROVATNO OTKRIĆE: Bilo je vekovima skriveno u kuhinji, a sada ga i koriste
Foto: Guido Kirchner / AFP / Profimedia

šok

ODLUČILI DA RENOVIRAJU KUĆU, A ONDA SU NAIŠLI NA NEVEROVATNO OTKRIĆE: Bilo je vekovima skriveno u kuhinji, a sada ga i koriste

Planeta -

Kodi Alen i njen muž Kieran iz Engleske bili su zapanjeni kada su otkrili rupu od 5 metara tokom renoviranja kuće. Kada su malo bolje istražili, otkrili su da je tu bio bunar, za koji se smatralo da je vekovima star, a još uvek je sadržao kristalno čistu vodu.

Kodi (28) je navela da tako nešto nije očekivala.

"Dubina je oko 5 metara i imala je kristalno čistu vodu kada smo je otkrili. U početku smo bili šokirani. To je poslednja stvar koju želite da pronađete na kraju renoviranja, a nova kuhinja je već bila postavljena. U prvi mah smo samo želeli da ga popunimo, ali bunar je bio u tako neverovatnom stanju da bi to bio takav gubitak" navela je ona.

Kuća je podignuta iznad bunara pre oko 200 godina. Međutim, par je bio šokiran kada je to otkrio, tvrdeći da nema pomena o tome da postoji u spisima imovine.

(Kurir.rs/Mirror/Preneo: A.N.)

Bonus video:

01:35

U SRBIJI PRONAŠAO SVOJU ZEMLJU IZ SNOVA: Amerikanac ODUŠEVLJEN našom hranom i rakijom REŠIO da ostane ZAUVEK (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja