ŽENA 5 GODINA SPAVALA PORED MRTVOG BRATA: Stanovnici BOGATOG KVARTA ne mogu da dođu sebi od šoka! POLICIJA OTKRILA HOROR (VIDEO)
Foto: Screenshot Daily Mail Video

užas

ŽENA 5 GODINA SPAVALA PORED MRTVOG BRATA: Stanovnici BOGATOG KVARTA ne mogu da dođu sebi od šoka! POLICIJA OTKRILA HOROR (VIDEO)

Planeta -

Žena je pet godina spavala pored raspalog tela svog brata u kući prepunoj pacova i smeća u bogatom delu Melburna.

Žena, stara 70 godina, živela je pored tela svog brata u javnoj stambenoj jedinici u Njutaunu u Džilongu. Njutaun se inače smatra bogatim kvartom u kome srednja cena kuća trenutno iznosi više od milion dolara.

Policija je do užasnog otkrića došla nakon što je tražila ženu 29. decembra 2022. godine zbog druge stvari.

Forenzičari u odelima za biološku opasnost bili su primorani da gaze kroz smeće od poda do plafona, pacove, mrtve oposume i ljudske fekalije da bi došli do skeleta.

Smatra se da je žena spavala pored ostataka brata između dve i pet godina.

- Izneli su kostur! Кako neko može pet godina da živi sa mrtvacem u susedstvu i da ni jedna osoba ne zna za to? Pokušali su da slučaj gurnu pod tepih. Živeli smo pored kuće užasa - navodi komšinica Nikol Straton.

Stanovnici ulice, koja je puna zelenila, godinama su se žalili brojnim državnim organima na ženu , međutim, niko nije reagovao.

Кuća je udaljena 15 minuta hoda od stadiona GMHB gde se nalazi fudbalski klub Džilong i na korak od užurbanog kosmopolitskog centra.

Preminulog muškarca su poslednji put živog videli 2018. godine neki od stanara koji žive u ulici.

Žena je inače bila štićenica socijalne službe što je izazvalo pitanja o tome kako je telo moglo da leži neotkriveno tako dugo.

Nikol Straton smatra da je gomila smeća i prljavštine možda pomogla da se prikrije smrad tela koje se raspada.

- Dugo je smrdelo, međutim, mislili smo da je to od gomile smeća. Roletne su uvek bile spuštene. Nadstrešnica je stalno bila puna smeća. Pacova je bilo svuda - dodala je komšinica.

Straton navodi da njena najstarija ćerka odbija da izađe napolje noću jer je još traumatizovana ovim iskušenjem.

Žena je puštena bez optužnice dok uzrok smrti muškarca nije objavljen.

Nedavno je žena iz jednog ruskog sela, podsetimo, poslata u psihijatrijsku bolnicu nakon što je otkriveno da je spavala pored mumificiranog tela supruga više od četiri godine.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:15

Pronađen leš u Kaluđerici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track