SVEKRVA UNAJMILA SILEDŽIJE DA ISPRSKAJU MLADU FARBOM NA VENČANJU: Nudili joj i novac da odustane od svadbe ŠOKANTNA SCENA (FOTO)
Foto: Printscreen/X

užas

SVEKRVA UNAJMILA SILEDŽIJE DA ISPRSKAJU MLADU FARBOM NA VENČANJU: Nudili joj i novac da odustane od svadbe ŠOKANTNA SCENA (FOTO)

Planeta -

Mladoženjina majka pokušala je navodno da spreči brak svog sina tako što je angažovala nasilnike da bace crvenu farbu na venčanicu neveste!

Mlada se spremala da prošeta niz prolaz kada su joj tri muškarca pritrčala sa limenkama crvene boje. Vandali su mladinu svetlucavu haljinu polili farbom nakon čega su pobegli ostavljajući mladu u stanju šoka.

- Jadnu devojku je mrzela njena svekrva od početka. Više puta su joj pretili. Napravili su više naloga na društvenim mrežama kako bi je uznemiravali, a kada su se suočili sa mužem sve su negirali. Njen zet joj je ponudio blanko ček da napusti budućeg muža. Sva mržnja dolazi isključivo iz njenog socioekonomskog statusa. Očigledno je porodica želela da se oženi nekom bogatom. Bila je tako graciozna tokom čitavog iskušenja - otkrila je pozadinu incidenta jedna žena na Reditu ne želeći da otkrije gde se tačno dogodila neprijatna scena.

Svekrva je navodno lažirala srčani udar kad je čula za veridbu nakon čega je hospitalizovana. Zatim je okrivila svog sina i navodno mu naredila da pokrije sve njene medicinske troškove.

- Svekrva i zet i snaja su odbili da prisustvuju venčanju, što je pošteno, ali su očigledno unajmili nekoga da baci crvenu boju na nevestinu haljinu neposredno pre nego što krene niz prolaz. Gosti su pomislili da je crvena boja možda krv. Ne mogu ni da zamislim kakav je to osećaj. Mlada je rekla da se u početku osećala kao da je voda, ali je onda videla svačija šokirana lica i njene drugarice kako pokušavaju da je uvere da i dalje izgleda prelepo. Кaže da je najgori deo toga bio pogled u lice njene majke jer je u početku mislila da je fizički povređena - navodi žena koja je prisustvovala incidentu.

Mlada se međutim elegantno presvukla u drugu haljinu i nastavila sa venčanjem. Mladoženjina majka se nije zaustavila jer je navodno pokušala da uništi fotografije sa venčanja i medeni mesec.

- Presvukla se u divnu zlatnu haljinu do poda i nastavila sa svojim venčanjem. Morala je da ide kući zbog ovoga, međutim, gosti su je čekali u crkvi. Mladoženjina porodica je saznala gde će biti fotografije i poslala je anonimnu dojavu policiji da tamo mogu pronaći drogu i da je mladoženja možda poseduje. Policija je stigla i svi prisutni gosti su pretreseni. Mladoženja je bio blizu da ga odvedu u lisicama. Nakon toga svadba je protekla bez problema - navodi žena koja je upućena u detalje.

Svekrva je sada navodno omražena u zajednici, kuća joj je gađana jajima, a njeni zet i snaja su izbegavani od strane nekih od njihovih najbližih prijatelja.

Žena koja je podelila priču na Reditu kaže da se čini da se svekar bez sumnje slaže sa njihovim zlim planovima i navodno je otpustio svog sina iz porodičnog posla.

- Pokušali su da podmite turističku agenciju da pokvare mladencima medeni mesec. To nije uspelo tako da su mlada i mladoženja uspešno otišli na svadbeni put - dodala je žena.

(Kurir.rs/Miror/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track