DA LI JE PUTINOVO ZDRAVLJE NARUŠENO? Karlson prvi put otkrio šta je primetio tokom intervjua sa predsednikom Rusije (VIDEO)
Foto: EPA/Gavriil Grigorovsputnikkremlin

podkast

DA LI JE PUTINOVO ZDRAVLJE NARUŠENO? Karlson prvi put otkrio šta je primetio tokom intervjua sa predsednikom Rusije (VIDEO)

Planeta -

Američki novinar Taker Karlson rekao je da tokom intervjua nije primetio da je zdravlje ruskog predsednika Vladimira Putina narušeno.

Karlson je u podkastu novinara Leksa Fridmana naglasio da je na početku intervjua primetio da je Putin nervozan i dodao da veruje da će se rat okončati sporazumom.

- Rat će se završiti razumnim sporazumom. Obe strane će da daju po malo i živeće sa time. Putin želi sporazum, ne zato što je Rusija pred kolapsom, nego zato što rat nikome ne donosi dobro - rekao je Taker Karlson i dodao da bi odmah izašao iza NATO da je američki predsednik jer taj savez ne koristi nikome.

Fridman je upitao Karlsona da li je stekao utisak da je zdravlje ruskog lidera narušeno.

- Nisam ni ja skroz zdrav tako da nisam osoba koja to može da proceni. Meni izgleda dobro, ruka mu je zakovana za stolicu i znam da se priča da ima Parkinsona koji se međutim može kontrolisati drogama i lekovima. Parkinson navodno može da se primeti dok ljudi hodaju, Putin, međutim, hoda dobro, šetali smo zajedno i pričali bez kamera. Ima 71 godinu i vidi se da radi na sebi. Ja imam 54 godine i izgleda mlađe od mene - rekao je novinar.

Karlson je priznao da mu i dalje nije jasno na šta Putin misli kad govori o denacifikaciji Ukrajine.

- Pomislio sam da je to najgluplja stvar koju sam čuo. Nisam shvatio šta to znači. Denacifikacija? Sedeo sam i slušao mi kako priča o nacistima osam minuta. Mrzim takve rasprave jer nisu stvarne. To je jednostavno ad hominem i način da se neko poveže sa zlim režimom koji više ne postoji - rekao je novinar.

Intervju američkog novinara Takera Karlsona sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, podsetimo, oborio je sve rekorde gledanosti na društvenoj mreži X!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track