DEVOJKA ISKASAPLJENA U TOALETU NOĆNOG KLUBA! "Videla sam plavušu sa SLOMLJENOM FLAŠOM U RUCI, meso mi je visilo sa lica"
Foto: TikTok/nataliearthurs3

Uznemirujuće!

DEVOJKA ISKASAPLJENA U TOALETU NOĆNOG KLUBA! "Videla sam plavušu sa SLOMLJENOM FLAŠOM U RUCI, meso mi je visilo sa lica"

Planeta -

Natali Arturs (36) provela je tri dana u bolnici sa dubokom posekotinom na obrazu i ramenu nakon napada u noćnom klubu u Svonsiju u Engleskoj.

Devojka koja radi pri vojsci bila je sa prijateljima u klubu Pepermint kada je 25-godišnja Emili Vilijams pobesnela i optužila Natali da je prosula čašu vina njene sestre.

Kada je Natali krenula u kupatilo da popravi karmin, Emili ju je pratila i napala. Razbila je flašu iz koje je ranije pila i upotrebila je kao oružje. Napadnuta 36-godišnja žena zadobila je posekotinu na ramenu dužine 15 cm, posekotinu na obrazu od 7 cm i dodatne povrede na nosu i vratu.

- Popravljala sam ruž u kupatilu kada sam čula da neko iza mene ljutito viče "Šta misliš ko si ti?". Čuo sam lomljenje stakla, okrenula se i videla plavušu sa flašom u ruci kako ide ka meni. Sve se dogodilo veoma brzo, rekla je Natali na sudu.

Ona je sudiji rekla da se oseća kao da neko pokušava da je ubije i da je osoba koja ju je napala bila besna i ljuta.

- Pogledao sam se u ogledalo i videla meso kako mi visi sa lica i nosa. Krvi je bilo svuda, kao u horor filmu - kaže Natali.

Ona tvrdi da je napad bio nasumičan i ničim izazvan, ali je zbog svega promenila pogled na život. Jedino o čemu je u tom trenutku mogla da razmišlja jeste koliko će je se ćerka uplašiti kada je vidi.

- Provela sam tri mučna dana u bolnici u nesnosnim bolovima. Petnaest meseci nakon napada, još uvek učim da živim sa onim što se dogodilo - rekla je Natali.

Zbog anksioznosti i napada panike bila je prinuđena da napusti posao. Sudija Hju Ris osudio je Emili na pet godina zatvora zbog napada, koji se dogodio u novembru 2022, a takođe je izrekao zabranu prilaska Natali i njenoj porodici na 10 godina.

- Uradili ste ovako nešto osobi koja vam je bila potpuno strana i sa kojom se ranije niste posvađali. Posledice su svima vidljive, rekao je sudija pre presude za ranjavanje sa umišljajem.

(Kurir.rs/Jutarnji list/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

02:12

PIJANI MLADIĆI BRUTALNO PRETUKLI TAKSISTU U NOVOM SADU: Jedan me udario flašom punom vinjaka, glava mi je bila sva u krvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja