TELO DEVOJKE NAĐENO PORED NJENOG MRTVOG DEČKA Najbolja drugarica otkrila: Postarao se da vidim 2 PIŠTOLJA KOJA JE DONEO
Foto: Printscreen/Facebook

TELO DEVOJKE NAĐENO PORED NJENOG MRTVOG DEČKA Najbolja drugarica otkrila: Postarao se da vidim 2 PIŠTOLJA KOJA JE DONEO

Planeta -

Loren Marino (24) pronađena je mrtva u svojoj kući u Haverhillu u Masačusetsu u nedelju uveče pored tela njenog dečka Ostina Amarala (24). Pretpostavlja se da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Lorenina najbolja prijateljica Kejti Landolo rekla je da se par poznaje neko vreme, ali je njihova veza odmah postala nasilna nakon što su počeli da se zabavljaju početkom godine.

-Bo je mnogo opsednut njom. Nije želeo da iko osim njega ima vezu sa njom. Jednom ju je snažno gurnuo u komodu, poludela sam na njega. Bio je tako psihotičan kada je vikao na mene - rekla je.

Amaral, za koga se veruje da ima malog sina iz prethodne veze, pobrinuo se da Kejti vidi dva pištolja koje je doneo u stan ubijene devojke, a onda počeo da pokušava da je odvoji od njenih prijatelja.

Loren Marino
foto: Printscreen/Facebook

- Dok je spavala, uzeo joj je telefon i blokirao me. Uklonio me je sa njenog Fejsbuka, njenog Snepčeta i njenog Instagrama - rekla je ona.

Marino, inače poreklom sa Roud Ajlenda, radila je kao stručnjak za mentalno zdravlje i imala je aspiracije da postane registrovana medicinska sestra.

- Vraćala sam se iz Las Vegasa i čula sam da je Loren ubijena - rekla je ona.

Njeno profesionalno iskustvo nije je moglo zaštititi od nasilja njenog dečka, a Kejti je pozvala druge koji doživljavaju nasilje u svojim vezama da izađu prvom prilikom.

Sada prijatelji ubijene spremaju se da prisustvuju njenoj sahrani u nedelju i pokušavaju da pronađu hraniteljske domove za njena dva voljena psa koji su pronađeni nepovređeni pored svoje mrtve gazdarice.

Kurir.rs/Dejli mejl

Bonus video:

02:57

NA MOJ ROĐENDAN POKAZALI SU MI STVARI MRTVOG SUPRUGA! Olivera Budimir tri i po godine tražila telo muža: NISAM MOGLA NI DA PLAČEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track