PRONAŠLA NAPUŠTENI GROB, SLOMILA SE KAD JE VIDELA ČIJI JE! "Ne mogu ni da zamislim koliko je patila" NAJPRLJAVIJI KOJI SAM VIDELA
Foto: Shutterstock

PRONAŠLA NAPUŠTENI GROB, SLOMILA SE KAD JE VIDELA ČIJI JE! "Ne mogu ni da zamislim koliko je patila" NAJPRLJAVIJI KOJI SAM VIDELA

Planeta -

Tiktokerka i influenserka iz Amerike postala je svetski hit zbog sadržaja koji deli na društvenim mrežama. Bavi se čišćenjem grobova i nadgrobnih spomenika koje niko ne čisti.

“The Clean Girl”, kako se potpisuje, prikupila je preko 836.000 pratilaca na TikToku, gde ima preko 16,3 milijuna lajkova na svoje objave. Na Instagramu je prati čak 932.000 ljudi.

Iako je svetsku slavu stekla pranjem i čišćenjem spomenika, ona čisti i javne toalete, igračke i sve ostale stvari i površine koje su prljave do neprepoznatljivosti.

Snimak koji je dobio najviše pregleda na TikToku videlo je preko 29 miliona ljudi, a prikazuje kako čisti spomenik bebi koja je umrla davne 1979. godine.

"Kad sam videla čiji je to grob, znala sam šta moram učiniti", rekla je.

Pažljivo čisti svaki grob

Pažljivo je očistila svaki detalj nadgrobnog spomenika malog Davida, koji je preminuo nakon samo 12 dana od rođenja.

"Ne mogu ni da zamislim koliko je Neli (majka) patila nakon što je izgubila bebu. Nadam se da će na kraju pronaći mir, ne znam da li je David imao još nekoga u porodici ko je danas živ, ali mogu samo da zamislim kako je to posetiti grob nekoga koga voliš. Presrećna sam što mogu ovo da učinim za njegovu porodicu", poručila je na kraju videa.

@_the_clean_girl

Cleaning A Baby’s Grave For Free 🩵

♬ original sound - The Clean Girl

Na isti način uredila je i potpuno zapušten i zarastao grob koji je bio sav u grmlju i neprepoznatljiv, i to usred noći .

"Imam toliko pitanja u glavi, kako je ovaj grob tako prljav? Ovo je najprljaviji grob koji sam ikada videla. To nije u redu, svako zaslužuje da mu večno počivalište bude lepo", rekla je između ostalog u videu koji je u samo tri dana pregledan 9,4 miliona puta.

Osim ove grobnice, pokazala je još jednu koju je morala čistiti električnom testerom kako bi uopšte došla do nje i započela proces čišćenja nakupljene prljavštine, smeća i ostalog otpada koji se nalazio na spomeniku i na grobu žene po imenu Doris.

(Kurir.rs/ Fenix magazin/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track