SNIMAK MISTERIOZNIH MUMIJA SA 3 PRSTA UZBURKAO DUHOVE! Istraživači tvrde da su otkrili novu DNK: Šetali su okolo GODINAMA (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

šok

SNIMAK MISTERIOZNIH MUMIJA SA 3 PRSTA UZBURKAO DUHOVE! Istraživači tvrde da su otkrili novu DNK: Šetali su okolo GODINAMA (VIDEO)

Planeta -

Rendgenski snimak misterioznih mumija sa tri prsta uzburkao je duhove!

Jedna od mumija koja je pronađana u Peruu u gipsu prema tvrdnjama istraživača sadrži novi oblik DNК i pokazuje znake genetskog inženjeringa.

- DNК je 30 odsto nepoznat - navode Majkl Macola i Serena DC koji su otkrili misteriozne mumije.

Istraživači planiraju da otkriju dodatne naučne dokaze o mumijama sledećeg utorka na konferenciji za novinare u Zapadnom Holivudu u Кaliforniji.

Majkl Macola i Serena DC nastoje da odvoje svoja otkrića od tvrdnji o "vanzemaljskim mumijama" koje je pred meksičkim kongresom izneo prošlog septembra novinar Haime Mausan. Mumije koje je Mausan pronašao nakon analiza peruanskih vlasti proglasile su lutkama koje je napravio čovek.

- Ne kažemo da smo pronašli vanzemaljce, međutim, verujemo da smo pronašli novu vrstu. Postoji mala šansa da je možda sa nekog drugog mesta u galaksiji - rekla je Serena DC.

Istraživači navode da je potrebno dalje testiranje DNК, mimo njihove preliminarne analize, da bi se zaista otkrilo odakle potiču mumije. Rendgenski i laboratorijski pregledi su prema njihovim rečima obavljeni na jednom od očigledno mumificiranih tela na lokacijama u Meksiku i Peruu.

Taj "neverovatan dokaz" biće predstavljen sledećeg utorka zajedno sa novim slikama i uživo testiranju humanoidnih mumija.

- Te testove će objasniti meksički i američki naučnici koji će predstaviti svoja tumačenja. Mediji će zapravo videti da se ti testovi odvijaju uživo. Uživo ćemo preći do forenzičke laboratorije gde će američki i meksički naučnici obavljati različite dijagnostičke testove - rekla je Serena DC o predstojećem događaju koji će biti emitovan uživo 12. marta u podne.

Macola i DC su izrazili mišljenje da dve mumije, jedna od 1,2 metra i druga od 2,75 metara, nisu vanzemaljci već "prava bića" za koja prvi DNК testovi potvrđuju da su stari više od hiljadu godina.

- Кo je imao sposobnost da se bavi genetskim inženjeringom pre hiljadu godina - pita se Serena DC.

- Otkriće je nepravedno diskreditovano i to uglavnom od strane ljudi koji su previše lenji da sprovedu čak i najpovršniju istragu činjenica. Podaci koji dolaze iz Perua su izuzetno ubedljivi i zaslužuju da ih repliciraju naučnici koji su spremni da se bave pravom naukom umesto da igraju PR igrice. Ovde se ne radi o Mausanovom kredibilitetu ili našem. Valjanost ili nedostatak ovih izuzetnih primeraka će utvrditi nauka - rekao je Macola.

Manji od dva mumificirana humanoida, naizgled sklupčan u odbrambenom položaju, prošao je testiranje, a drugo stvorenje još nije analizirano, objasnio je dvojac.

- To su prava bića! Rodili su se, živeli, a onda umrli. Tokom života šetali su okolo. Jedan od njih najmanje tri godine jer istrošenost kostiju ukazuje na to da su se toliko dugo kretali - rekla je Serena DC.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track