KOMANDANT AHMATA LIKVIDIRAN KOD RABOTINA: Ukrajinci primetili VOJNI BAGI i krenuli u napad! ČEČENE DOKRAJČILI BOMBAMA (VIDEO)
Foto: Printscreen

užas

KOMANDANT AHMATA LIKVIDIRAN KOD RABOTINA: Ukrajinci primetili VOJNI BAGI i krenuli u napad! ČEČENE DOKRAJČILI BOMBAMA (VIDEO)

Planeta -

Vojnici 128. Zakarpatske brdsko-jurišne brigade likvidirali su jednog od komandanata čečenske jedinice "Ahmat" u blizini naselja Rabotina u Zaporoškoj oblasti.

Portparol brigade Jaroslav Galas navodi da je jedan od operatera bespilotnih letelica raspoređenih u blizini Rabotina pre nekoliko dana primetio ruski bagi koji se kretao putem.

Na snimku se vidi da je terensko vozilo pogodio dron nakon čega su ispuštene bombe na preživele. Ispostavilo se da je među nastradalima i jedan od komandanata bataljona Ahmat.

Ukrajinska Pravda navodi da za sada nije poznat njegov identitet.

Na snimku se takođe vidi da je dron pogodio i rusko oklopno vozilo.

Šef Čečenije Ramzan Kadirov, podsetimo, nedavno je saopštio da su pripadnici čečenskih snaga zauzeli fabriku krede u selu Belogorovka u LNR.

(Kurir.rs/Ukrajinska Pravda/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

03:40

OVAJ MINISTAR JE REKAO ZELENSKOM DA NEMA PREGOVORA SA RUSIJOM Stručnjaci: Zbog JEDNE zamke Ukrajina sada zavisi od vojne pomoći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track