ČULE SE TRI EKSPLOZIJE, A ONDA KRENUO DA SE DIŽE GUST DIM! Pogođena još jedna ruska rafinerija, strahuje se da ima MRTVIH (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

rat

ČULE SE TRI EKSPLOZIJE, A ONDA KRENUO DA SE DIŽE GUST DIM! Pogođena još jedna ruska rafinerija, strahuje se da ima MRTVIH (VIDEO)

Planeta -

Požar je izbio u zoni rafinerije nafte u ruskom gradu Rjazanju i gasi se, potvrdile su operativne službe državnoj novinskoj agenciji Tass.

„Verovatni uzrok požara je pad drona“, rekao je izvor iz operativnih službi.

„Napad dronom na rafineriju nafte u Rjazanju izazvao je požar. Prema preliminarnim informacijama, ima žrtava“, napisao je na svom Telegram kanalu guverner Pavel Malkov.

Čule se tri eksplozije

Vatra je zahvatila 100 kvadratnih metara. Ruski Telegram kanali javljaju da su očevici čuli tri eksplozije. Prema izvorima, gori instalacija izmenjivača toplote. Pojavilo se više snimaka, uključujući i onaj na kojem se vidi kako Rusi bezuspešno pokušavaju da obore jednu od dronova.

Nakon eksplozija i požara u rafineriji nafte, lokalni stanovnici su primetili nove dronove kako lete iznad grada.

Istovremeno, guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov izvestio je da je 45.000 ljudi ostalo bez struje u Šebekinskom okrugu zbog noćnog napada dronom.

(Kurir.rs/ Index.hr/TASS/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track