PACOVI U POLICIJSKOJ STANICI NAPRAVILI HAOS: Provalili u prostorije, pa pojeli ogromnu količinu OPOJNIH SUPSTANCI
Foto: AP 9 12 2016

neveroatno

PACOVI U POLICIJSKOJ STANICI NAPRAVILI HAOS: Provalili u prostorije, pa pojeli ogromnu količinu OPOJNIH SUPSTANCI

Planeta -

Sedište policije u Nju Orleansu ima problem sa pacovima koji su "provalili" u prostoriju s dokazima. Šefica policijske uprave Ane Kirkpatrik rekla je na sastanku gradskog odbora za krivično pravo da glodari jedu dokaze.

"Pacovi jedu našu marihuanu iz prostorije s dokazima. Svi su naduvani", kazala je Kirkpatrik. Štakori koji su provalili u sobu s dokazima i nanjušili marihuanu bili su posebno problematični, rekla je, zbog potencijala da utiču na krivične slučajeve.

Izmet pacova na stolovima

Kako piše CBS, pacovi ne "ordiniraju" samo u prostoriji za dokaze jer pojedini zaposleni tvrde da pronalaze izmet pacova na svojim stolovima.

"U istoj zgradi ne rade ni klima ni liftovi. Licemerno bi bilo reći da je gradu stalo do zaposlenih u policiji jer oni rade u nesanitarnim uslovima", kazala je Kirkpatrik.

Na sastanku odbora u ponedeljak, članovi saveta su glasali za odobrenje zakupa nove zgrade za policiju Nju Orleansa. Grad bi za novi desetogodišnji zakup morao mesečno plaća 670.000 dolara. Obnova i sanacija sadašnjeg sedišta policije košta 30 miliona dolara, što je puno skuplje, rekli su gradski službenici.

(Kurir.rs/Index/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track