UČITELJICA ZVALA POLICIJU: Tinejdžer pušio na času, zatim se popeo na orman, a sve ESKALIRALO kada se umešala DIREKTORKA
Foto: Mihai Popa / Alamy / Alamy / Profimedia

ZABRANJENO MU DA POHAĐA ŠKOLU NAREDNIH GODINU DANA

UČITELJICA ZVALA POLICIJU: Tinejdžer pušio na času, zatim se popeo na orman, a sve ESKALIRALO kada se umešala DIREKTORKA

Planeta -

Učenik iz Mureša u Rumuniji pretukao je direktorku svoje škole pred majkom i zbog toga je isključen sa nastave na koju može da se vrati tek za godinu dana, ali u drugu obrazovnu ustanovu.

Incidentu je prethodio haos na času kada je tinejdžer pušio, vređao nastavnike i popeo se na orman zbog čega je učiteljica pozvala policiju. On je uhapšen i novčano kažnje, a kada je pušten na slobodu vratio se da se osveti i pretukao direktorku.

Očigledno je potez učiteljice samo dodatno razbesneo učenika i on je fizički nasrnuo na direktorku škole.

Tinejdžeru izrečena zabrana

Tinedžeru je izrečena zabrana da pohađa školu narednih godinu dana, a kada to bude isteklo, moći će da ide ali u drugu ustanovu.

Odluka je doneta na predlog nastavnog veća i doneo ju je upravni odbor Nacionalnog koledža Aleksandar Papiu Ilarian u Targu Murešu.

Nemili događaj se desio 11. marta kada je učenik osmog razreda fizički nasrnuo na svoju direktorku koja je zbog napada završila u bolnici.

Kako se navodi, učenik je zbog napada uhapšen, a prema izvorima ovo nije njegov prvi prekršaj.

(Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:28

HOROR U ČEŠKOJ! UČENIK UBIO PROFESORA MAČETOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track