SLON BACIO U VAZDUH KAMION SA TURISTIMA: Drama na safariju, pobesnela grdosija izašla na put, ali vozač OSTAO PRIBRAN (VIDEO)
Foto: Youtube/iReportSouthAfrica

šok

SLON BACIO U VAZDUH KAMION SA TURISTIMA: Drama na safariju, pobesnela grdosija izašla na put, ali vozač OSTAO PRIBRAN (VIDEO)

Planeta -

Pobesneli slon dva puta je podigao u vazduh safari kamion sa turistima u Nacionalnom parku Pilanesberg u Južnoj Africi!

Na dramatičnim snimcima se vidi kako slon podiže kamion u vazduh dok se prestravljeni turisti kriju između sedišta. Vozač je prethodno pokušao povicima i lupanjem vrata da otera životinju koja se isprečila na putu.

- Hej! Hej! Mrdaj! Dosta! Dosta - viče vozač dok vozi u rikverc.

Slon je srećom izgubio interesovanje i skrenuo sa puta.

Za sada nije poznato kad se incident dogodio i da li je neko povređen.

Кomentari na Jutjubu samo se ređaju, a mnogi kritikuju vozača i insistiraju da bude otpušten jer je doveo turiste u opasnost. Međutim, jedan komentator koji tvrdi da mu je prijatelj poslao snimak koji prikazuje kompletnu priču, a ne samo kraj, branio je postupke vozača.

- Slon je ušao na parking dok su gosti šetali. Vodič je mirno sedeo sa ugašenim motorom sve dok slon nije počeo da se približava vozilu. Slon nije ustuknuo i nastavio je da se približava ne reagujući na povike upozorenja odnosno lupanje vratima i pljeskanje. Ne mogu da kažem da li je vodič preduzeo ispravnu akciju ili ne, međutim, hteo je da zaštiti svoje i goste na parkingu. Upalio je motor nadajući se da će napustiti parking - navodi korisnik.

Devojku u Indiji, podsetimo, nedavno je napao veliki slon nakon što ga je zadirkivala bananom!

(Kurir.rs/FTW/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track