RUSI ODSEKLI UVO UHAPŠENOM TERORISTI: Užasavajući snimak, vojnici ga u šumi oborili na zemlju, a onda IZVADILI NOŽ (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen

jezivo

RUSI ODSEKLI UVO UHAPŠENOM TERORISTI: Užasavajući snimak, vojnici ga u šumi oborili na zemlju, a onda IZVADILI NOŽ (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Pripadnik ruske bezbednosne službe odsekao je nakon hapšenja uvo jednom od osumnjičenih za teroristički napad u Moskvi!

Na užasavajućem snimku, koji traje desetak sekundi, vidi se jedan od osumnjičenih, koji vezan leži na zemlji, a kome muškarac u maskirnoj uniformi nožem odseca deo uva i stavlja mu ga u usta.

Osumnjičeni je ispljunuo uvo, međutim, jedan od pripadnika službi bezbednosti mu preti da će sličan postupak biti obavljen i na penisu.

Na društvenim mrežama kruže još dva snimka sa istim muškarcem.

Na jednom se vidi kako ga vojnici vode iz šume dok mu je desna polovina lica skroz krvava. Snimak je objavio ruski funkcioner Vladimir Rogov.

- Jedan od terorista zatočenih u Brjanskoj oblasti pokušao je da pobegne u šumu, međutim, naše snage bezbednosti su ga uhvatile za uši - piše u objavi.

Nekoliko sati kasnije federalni mediji objavili su snimak ispitivanja osumnjičenog u automobilu. Vidi se da mu je glava previjena.

- Odgovaraj najbolje što možeš! Sedim pored tebe! Ostalo ti je samo jedno uvo - čuje se kako mu neko govori.

Tokom ispitivanja osumnjičeni za teroristički napad u Moskvi, koji se predstavio kao Rajab Alizadeh, navodi da je bacio oružje na putu ka Brjansku zajedno sa svojim saučesnicima.

Za sada niko od ruskih zvaničnika nije komentarisao snimak na kome se vidi odsecanje uva.

Grupa terorista, podsetimo, upala je u koncertnu salu Krokus na severozapadu Moskve u petak oko 20 sati i otvorila vatru na okupljene. Teroristi su pucali u ljude iz neposredne blizine i potom podmetnuli požar.

Prema poslednjim podacima Istražnog komiteta, poginulo je 137 osoba, među kojima i troje dece, a 180 ljudi je povređeno.

Putin je 24. mart proglasio danom nacionalne žalosti.

Teroristi su uhapšeni u subotu oko 3 sata ujutru dok su bežali ka granici sa Ukrajinom.

Bonus video:

01:23

SVE SU TO TERORISTI, SAMO SU MENJALI UNIFORMU Odalović o genezi albanskog terorizma na KiM: Obučavali su ih OZBILJNI INSTRUKTORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja